Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jackripper - Jackripper - EP

Jackripper - Jackripper - EP

Väärä kansikuva?

Jackripper

Jackripper - EP

Genre:Pop / Rock
Julkaistu:2007
Keskiarvo:   1 arvostelua

+ Lisää omaan levyhyllyyn   Oma levyhylly

Samankaltaisia albumeita


Heney - Fruity Stuff

Borknagar - Quintessence

Black Sabbath - Sabbath, Bloody...

D.R.I. - Four of A Kind

Technicolour - Way Out

Arvostelut

3/5

Ensi alkuun pidin kokkolalaisen Jackripperin nimeä jokseenkin hölmönä ja mielikuvituksettomana. Tovin asiaa pyöriteltyäni tulin siihen tulokseen, että se sopii rehellistä rockia soittavalle yhtyeelle oivallisesti kuulostaen sopivan macholta.

Rehellinen rock on siis homman nimi, eikä pyörää saati ruutia ole lähdetty uudestaan keksimään. Jackripperin tapauksessa tämä ei kuitenkaan tulostu viivan alle miinusmerkkisenä, siksi komeasti bändin jytä soi. Riffeissä kuuluu vaikutteita ainakin Ritchie Blackmorelta, ja olisipa osa kuin kotonaan vaikkapa Soundgardenin Badmotorfinger-levyllä.

Biisit ovat hyviä ja sopivan mittaisia rypistyksiä, ja laulaja Tuomas Känsäkankaan ääni istuu melskeeseen mainiosti. Korkeammat heavy-osuudet tuovat mukavasti piristystä, ja niitä voisikin käyttää runsaammalla kädellä.

Sen sijaan levyn soundimaailma ei vakuuta. Ikävän vaimeat soundit syövät sitä suurinta vääntöä nelikon rokkaukselta, ja levyn teho ikävästi vesittyy. Paremmilla soundeilla ep jäisi huomattavasti paremmin mieleen. Pätevä esitys silti, odotellaan mitä bändi vastaisuudessa työstää. Sitä odotellessa ainakin itse aion tarkistaa yhtyeen livekunnon, mikäli mahdollisuus moiseen aukenee. Uskoisinpa, että ryske toimii ihan eri tavalla elävänä.

Arvostelija: Juho Leppänen, Noise.fi

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Jackripper - Jackripper - EP.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: