Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5

Päätin nyt ottaa arvosteluun tämän levyn, koska pidän tästä erittäin paljon. Ja lähtee…

Ensimmäisenä starttaa käyntiin biisi nimeltä ”In the Midst of Persecution”. Parempaa aloitusbiisiä ei ainakaan meikäläinen pystyisi tälle levylle kuvittelemaan. Biisinalussa on todella hieno ja rauhallinen syntikkaosuus ja noin puolen minuutin paikkeilla starttaa oikein kunnon hevimättö. Laulajakin vetää todella hyvin. Lainaan nyt Riqu Ruiskun (Ristillinen-lehden toimittaja) sanoja sanoen, että ”raakaa ja kiehtovaa grind-vokalisointia ei voi kuin ihailla”. Rakenteeltaankin tämä biisi on todella onnistunut. Rytmivaihteluita on viljelty mukaan todella hyvin. Vaikuttavaa työtä. Biisin sanat perustuvat psalmeihin 17 ja 59.



Seuraavana kuulokkeistani jyrähti sitten kappale ”Circus of Flesh”. Nythän tämä menee jo niin tasokkaaksi, että en meinaa löytää oikeita sanoja tätä kuvailemaan. Aivan upean loistavan kuuloista matskuahan tämäkin on.



”Demon’s Quest” on kanssa (Yllätys yllätys) todella tasokas kappale. Niin soitannollisesti kuin sanoituksellisesti. Taas kerran loistava biisi. Tämä bändi tietää miten tehdään loistavia biisejä.



Viimeisenä kajahtaa ”Son of God”. Tämä biisi teki itseeni todella suuren vaikutuksen. Varsinkin kertosäe iski todella lujaa. Sanat iskevät todella syvälle sisimpään.

”Son of God
Who has come to take the sins of the world. He was crucified
For all our sins and iniquities, like a lamb led to be slaughtered”. Vaikuttavaa, eikö?



Huh! Tämä EP on todella tasokas kokonaisuus. Yhtään heikkoa lenkkiä ei ole tälle tallenteelle eksynyt, vaan kaikki biisit toimivat omaan makuuni todella loistavasti. Täytyy myöntää, että ihailen todella tämän bändin jäsenten sävellystaitoja. Biisit olivat rakenteeltaan todella upeita ja monipuolisia. Ei siis kokoajan pelkkää tuplabasarijauhantaa vaan rytmivaihteluita oli todella hienosti viljelty mukaan biiseihin. Sävellyksiin liittyvän erityismaininnan antaisin erittäin upeista kosketinsovituksista. Koskettimet tuovat biiseihin todella upeaa mahtipontisuutta.



Entäs ne sanoitukset? Mielestäni tämän levyn biisien sanat ovat niin suoraa evankeliointia kuin vain voi olla. Todella suoraa julistamista. Sanoma tulee selkeästi esille!



Soundipuolelta en kyllä löydä mitään moitittavaa, koska se puoli hoidettu todella hyvin kuosiin. Siis hyvin nauhoitettu ja miksattu levy. Vaikuttavaa työtä. Kaikin puolin todella tasokas lätty. Jos haluat levyhyllyysi rankkaa ja julistavaa melodista death-thrashmetallia, niin suosittelen ehdottomasti tätä levyä.

Todella paljon siunausta Renascent!!!

Markus Leskinen

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Renascent - Demon's Quest.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: