Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Yhteistyötä tarjolla!

korhja
korhja
4 viestiä

#1 kirjoitettu 13.03.2021 14:50

Tervehdys!

Olen Jari Korhonen Lappeenrannasta

Etsin laulajia, jotka ovat tekemässä esim. demoja levy-yhtiöille ja tarvitsevat demopohjia itselleen. Olen tälläinen harrastajasäveltäjä, joka myös miksaa ja masteroi biisit.

Etsin "yhteistyökumppaneita" eli laulajia, sanoittajia ja soittajia, jotka haluaisivat vaikka urallaan eteenpäin tai tarvitsevat musiikkia johonkin esim. projektiin, haluavat laulaa ja kokeilla erilaista musiikkia ( voisiko tästä musiikistani olla hyötyä sinulle?) Tekstin ja melodian kirjoittaminen erittäin hyvä lisäarvo eli voit myös sanoittaa lauluja! Osassa lauluja tekstit jo olemassa, haluatko kokeilla niihin demolaulua? Onko sinulla jo valmiina tekstejä, joihin haluaisit musiikin? > laita viestiä!

Musiikki on muokattavissa esim. sävellajin osalta. Soittimia voidaan poistaa laulun äänittämistä varten jne.. Jos hallitset jotain soitinta, voit soittaa vaikka soolon kappaleeseen.

Olen laittanut Google Drive-kansioon malleja eri tyylisuunnan musiikeista, joita olen tehnyt. Eli musiikkia löytyy runsaasti vielä noiden lisäksi. Täydennän kansiota jatkuvasti.

Kaikki kuunneltavissa olevat kappaleet ovat joko aakkosjärjestyksessä kuunneltavissa tai jos haluat kuunnella vain tietyn tyyppistä musiikkia, voit avata ko. kansion, jossa on sen tyylisuunnan kappaleet.

Kappaleita runsaasti myös ”varastossa” näiden lisäksi eli nämä ovat näytteitä.

Jako ei välttämättä ole aina kovin tarkka, koska jokin kappale on "rajamailla" (kahden tyylin välillä)Jos haluat ennakkoon katsoa, mikä on kappaleen tyylisuunta (Genre), voit avata PDF- tiedoston valintasi mukaan

Kansioiden alla on kaksi tiedostoa, jotka voi avata tuplaklikkaamalla
01_ Musiikkiluettelo_Aakkosellinen.pdf >> kaikki kappaleet aakkosjärjestyksessä
02_ Musiikkiluettelo Genret.pdf >>> kaikki kappaleet jaoteltu genren mukaisesti

Listoissa myös kappaleet joihin löytyy jo sanoitus (suomi tai englanti), Näihin kappaleisiin yritän siis löytää vaikka demolaulajia. Toimitan sanoitukset, jos olet kiinnostunut ko. kappaleista.

Jos sinua kiinnostaa jokin noista kappaleista tai olet kiinnostunut muistakin biiseistä kuin näistä, niin laita viestiä jartsu.korhonen@gmail.com > laitan sinulle esim.kappaleen rakenteen ja soinnutuksen. Kerron lisätietoja mielelläni!

Tässä linkki kansioon
https://drive.google.c...

terv. Jari Korhonen
jartsu.korhonen@gmail.com
puh. 050 - 304 5602

PS. Kopioi linkki selaimen osoiteriville. Laita viestiä jos ei toimi!

^ Vastaa Lainaa

tompa
tompa
382 viestiä

#2 kirjoitettu 26.03.2021 21:55

Voisin kokeilla tehdä yhteistyötä, varsinkin toimia demolaulajana. Otan lähiaikoina yhteyttä

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu