Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Verkoston luominen musa-bisnekseen

Sanahelinäkeiju
Sanahelinäkeiju
1 viesti

#1 kirjoitettu 26.10.2020 21:15

Aloitan sanomalla että minä olen vain taiteilija. Kirjoitan niin paljon että näytän itse kynältä, rämpytän kitaraa välttävästi, räppään ja/tai laulan. Olen kuullut kehuja taiteeni tasosta mutta en tiedä kehen uskoa. Minulla on taustalla koulutuksena vain peruskoulu, ja lukuisia eri yrittämisiä eri aloilta metalli-artesaanista ravintolakokkiin ja lähihoitajaan. Sen lisäksi olen paiskonut hampurilaisia tiskiin Hesburgerin palkkalistoilla, ja johtanut kööriä vuoropäällikön roolissa.

En halua tehdä elämälläni muuta kuin musiikkia. Nyt siis etsinkin verkostoitumisen nimissä likimain ketä tahansa tietäjää ja taitajaa, managereista ja tuottajista muihin muusikoihin.

Rahaa ei ole. En välitä rikkaudesta, mutta olisi kiva tienata joskus elantonsa sanan voimalla musiikin kautta. Pöytälaatikossa on muutama sata lyriikkaa, eikä loppua näy. Englanti taipuu kuin äidinkieli, kiitos internetin ja videopelien, eli kirjoitan suomeksi tai englanniksi.

Löydyn erinäisistä medioista nimellä Sanahelinäkeiju, mutta youtubeen tungen tiheimmin materiaalia. Jos sinulla heräsi edes pieni kiinnostus joko teettää kynälläni töitä, tai vaan vaihtaa ajatuksia musiikista... Täällä ollaan.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu