Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Tekoäly softa uusien soundien etsimiseen

cutesolar
cutesolar
8 viestiä

#1 kirjoitettu 12.09.2020 22:01 Muok:17.09.2020 14:21

Hei

Olen vapaa-ajalla kehitellyt tekoälysoftaa (Hypercube VST) jolla löytää uusia ääniä VST softasyntikoista. Olen saamassa ohjelmasta ensimmäistä versiota valmiiksi. Kehitystyön aikana on tullut useita jatkokehitysideoita joita tarkoitus toteuttaa version 1.0 jälkeen, mutta olisin myös hyvin kiinnostunut saamaan palautetta ohjelmasta. Tärkein rajoittava tekijä tällä hetkellä järkevien tulosten saamiseksi on se, että VST pluginilla pitää olla paljon presettejä jonka perusteella ohjelma vähentää parametrien määrää. Version 1.0 jälkeen tuota rajoitusta on tarkoitus kiertää syntetisoimalla ääniä syntikoista ja analysoimalla generoituja ääniä lisäpresettien löytämiseksi.

Ohjelman voi ladata osoitteesta: https://www.novelinsig...

Itse saan ohjelmalla tälläistä ääntä aikaan: https://www.novelinsig...

Video jossa demotaan ohjelman käyttöä (vanhempi versio) löytyy täältä: https://youtu.be/Nli5e...

^ Vastaa Lainaa

cutesolar
cutesolar
8 viestiä

#2 kirjoitettu 18.09.2020 12:35

Hei

Edelliseen versioon jäi virhe jonka seurauksena syväoppimismoodissa (deep/VAE mode) tulokset jäivät hyvin heikoiksi. Säädin algorithmiä toimimaan paremmin ja tulokset ovat taas kohtuullisia. Kehotaan lataamaan sivustolta uuden v0.992b version ohjelmasta.

Lisäksi koodia optimoimalla VAE moodin laskenta toimii nyt 10-30% nopeammin ja käyttää laskennassa vähemmän muistia jolloin monisäikeinen koodi pitäisi pysyä isommilla neuroverkoilla paremmin cache:ssa.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu