Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Miehinen joulusauna kutsuu Käyräsaaren lauteille

Nor Miskyyr
Nor Miskyyr
20 viestiä

#1 kirjoitettu 11.11.2018 16:13 Muok:11.11.2018 16:13

Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa ja miestenkeskistä laatuaikaa. Jos olet urhea, ennakkoluuloton ja rakastat kovia löylyjä, on Käyräsaaren lauteilla paikka juuri sinulle. Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut!

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on klo 18 alkaen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua, tosin paikalle on suotavaa saapua jo aiemmin. Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. On kuitenkin syytä muistaa, että Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, vaan Käyräsaaressa keskitytään yksinomaan miesten juttuihin. Käyräsaaren lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa, eikä neideillä tai pelkureilla ole paikalle mitään asiaa. Toisin sanoen, tiedä mihin osallistut äläkä ala sitten lauteilla uikuttamaan raukkamaisuuttasi! Saunan ulkopuolelle jää vaatteiden lisäksi myös ego.

Sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti, minkä lisäksi paljuunkin pääsee kellimään jokainen halukas. Jotain uuttakin on mukana tänä vuonna: nyt on yleisön pyynnöstä järjestetty myös tatamimatot saunamökkiin, joten painimiseen yms on nyt ihan kunnolliset mahdollisuudet.

Mitä tarvitset mukaan? Oman pyyhkeen, riittävästi juotavaa ja ennen kaikkea oikean asenteen: ennakkoluulottoman rohkean mutta lämpimän jouluisen asenteen. Talo tarjoaa shampoot, glögiä, pikkupurtavaa sekä kattavan jouluillallisen. Pyydämmekin osallistujia ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista! Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on saunarakennuksessa useallekin. Mökissäkin on tilaa, mutta rajoitetusti. Yöpyvien on syytä kuitenkin varautua tiiviiseen tunnelmaan, mutta se ei ole tähänkään mennessä koitunut ongelmaksi.

Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti kahdeksatta kertaa perinteisessä paikassa. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänäkin vuonna pääsevät vakikonkarit sekä uudet kokelaat maistamaan yhdessä joulun taikaa. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä!


PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu, vaan tällaisesta käytöksestä seuraa ikuinen porttikielto. Lisäksi vahingontekijöitä rankaistaan kollektiivisella toimenpiteellä. Sanottakoon vielä, että vakiporukassamme on runsaasti isokokoisia, raavaita miehiä.

Lämpimästi tervetuloa ja hyvää joulu(sauna)nodotusta kaikille!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarkempi saapumisinfo tulee tässä:

Saunallemme on jälleen tarjolla ilmaisia kyytejä. Kyydit lähtevät taas jouluaattona n. klo 17 Kouvolan keskustasta Bar Café Columbian edestä. Tarkoitus olisi saada kaikki halukkaat kyyditettyä saunalle. Useampi kyyditsijä on lupautunut mukaan auttamaan, joten uskoaksemme homma toimii liukkaasti vaikka tulijoita olisi runsaamminkin.

Ja jos kysyttävää tulee, voit aina laittaa yksityisviestiä tai mailia osoitteeseen normiskyyr@gmail.com

Nor Miskyyr muokkasi viestiä 16:13 11.11.2018

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5338 viestiä

#2 kirjoitettu 11.11.2018 17:24

Kutsu Käyräsaarenjoulusaunaan on varma joulunajan alkamisen merkki. Tuntuu vaan että tämäkin aikaistuu vuosi vuodelta.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
972 viestiä

#3 kirjoitettu 11.11.2018 18:56

Kostiainen kirjoitti:
Kutsu Käyräsaarenjoulusaunaan on varma joulunajan alkamisen merkki. Tuntuu vaan että tämäkin aikaistuu vuosi vuodelta.


Jep. Ja tuo kyseinen tapahtuma on liki ainoa häppeninki maailmassa, johon en uskalla osallistua. Mutta mitä olisikaan Mikseri ja Joulun odotus ilman tätä?

^ Vastaa Lainaa

samiviinik
samiviinik
1190 viestiä

#4 kirjoitettu 11.11.2018 20:00

Pk seudulla asuvalle poikamiehelle semmoinen must hankinta.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20212 viestiä

#5 kirjoitettu 11.11.2018 20:56

Kyllä se tämä julistaa aina joulun odottelun alkaneeksi, vaikka kyseisiin karkeloihin en olekkaan koskaan uskaltanut osallistua. Voisi olla, että noista karkeloista tulisi hyvinkin muuttuneena miehenä kotiin. Mutta kai tämän tiimoilta voi jo vaihtaa käyttäjäkuvaksi tonttulakkikuvan.

^ Vastaa Lainaa

BVR
BVR
20212 viestiä

#6 kirjoitettu 11.11.2018 21:03

Popkorni kirjoitti:
Ja tuo kyseinen tapahtuma on liki ainoa häppeninki maailmassa, johon en uskalla osallistua.

Voi juu olla, että sisällä liikahtaisi peruuttamattomasti jotain noissa juhlissa.

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
3487 viestiä

#7 kirjoitettu 12.11.2018 17:22

Kuulostaa kunnon äijämeiningiltä... Tatamimatoista tietty plussaa...


Mut kuulostaa kanssa liian hurjalta menolta meikäläiselle... Olen viimex käynyt tatamilla judon merkeissä öbaut 20 vuotta sitten... Ja muutoinkin joulu taitaa mennä perinteisemmällä tyylillä...

Mut hyvää joulua kaikille teille, jotka tuonne lähdette... Painikaa ja saunokaa meidän muidenkin puolesta...

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu