Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämmössä

Nor Miskyyr
Nor Miskyyr
17 viestiä

#1 kirjoitettu 20.11.2017 22:58

Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineeen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa lämminhenkisessä seurassa. Saunamme tarjoaa sinulle kaikkea sitä lämpöä, joka nykyisessä joulusuorittamisessa on unohtunut. Jos olet kokeilunhaluinen, miehisellä tavalla leikkimielinen ja rakastat kovia löylyjä on miesten joulujasauna sinun juttusi! Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut.

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on siis klo 18 jälkeen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on tosin suotavaa saapua jo aiemminkin. Lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, vaan Käyräsaaressa keskitytään miesten juttuihin! Puolituisella asenteella olevat empijät ja akat jääkää kotiin! Miestä väkevämpää on suotavaa ottaa mukaan rentoutumisen ja tunnelman luomisen kannalta. Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Perinteitä kunnioittain myös palju on paikan päällä, tuttuun tapaan! Samoin sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti.

Illan aikana isäntäväki tarjoaa glögiä, pikkupurtavaa ja myös varsinaisen jouluillallisen. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista!

Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti seitsemättä kertaa vakipaikassamme. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänä vuonna taas vahat konkarit ja uudet kokelaat pääsevät maistamaan yhdessä joulun taikaa. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä! Joulu on joka vuosi, mutta Miesten joulusauna vain kerran vuodessa.

Tarkemmat saapumisohjeet laitan lähempänä ajankohtaa. Tapanamme on ollut ottaa kimppakyyti Kouvolan keskustasta jouluaattona.

Virallinen kutsuvideomme tulee myös linjoille lähitulevaisuudessa, joten sitä ennen pääsette maistelemaan Käyräsaaren tunnelmaa vuoden 2016 kutsuvideolta:

https://www.youtube.co...

VIIME VUODEN KOOSTE NYT VIHDOIN LINJOILLA 8) : http://www.mikseri.net...

Ja tässä myös aiempien saunojemme koosteet:

Vuoden 2015 kooste: http://www.mikseri.net...

2014: http://www.mikseri.net...

2013: http://www.mikseri.net...

2012: http://www.mikseri.net...

Ensimmäisen saunamme kooste 2011: http://www.mikseri.net...

Tehdään yhdessä tämän vuoden joulusaunasta vieläkin ikimuistoisempi!

Vielä kerran, tervetuloa kaikille! 8)

PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu ja tällaisesta käytöksestä seuraa porttikielto. Vahingontekijät kyllä muilutetaan jälleen isolla porukalla.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

4781 viestiä

#2 kirjoitettu 21.11.2017 00:14

Perinteet kunniaan.

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
58 viestiä

#3 kirjoitettu 28.11.2017 04:42

Kostiainen kirjoitti:
Perinteet kunniaan.


Heh. Kyllähän tästä pervoilusta tulee hyvälle tuulelle joka ikinen kerta. Joku metka osa perinteisestä Mikseristä yhä läsnä.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu