Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Nyt tarvitaan apua!!

Pompula
Pompula
2 viestiä

#1 kirjoitettu 17.09.2017 17:13

Moi, mä ajattelin alottaa laulamisen englanniks ja tarttisin todellaki helppii sanoissa ja sopivan taustamusan valinnassa. Ekaks mä menin nettiin ja etein kivan biitin sinne taustalle, mut sit tajusin et kaikki tunnistais sen sieltä takaa. Nyt oon päätyny siihen tianteeseen et en löydä taustalle mitään musaa, enkä kyl itekkää osaa mitää väsätä. Kyl mä pianoo osaan soittaa, mut haluisin sinne taustalle elektronista musiikkii. Ja sit ne sanat... en keksi yhtään mitään...aiheena (yllätys, yllätys) on rakkaus xD enkä keksi mitään. Et oisin ihan sairaaan kiitollinen jos joku tulis auttaa.

^ Vastaa Lainaa

Alessio
Alessio
90 viestiä

#2 kirjoitettu 17.09.2017 21:36

Ööh, eli pähkinänkuoreessa tarvitsisit valmiin biisin ml. sanoitukset? Vai etsitkö yhteistyökumppania? Ehkä auttaisi jos laittaisit omia demokappaleita tai näytteitä tms. tänne kuuntelevaksi jotta voi tutustua lauluääniisi.

^ Vastaa Lainaa

Pompula
Pompula
2 viestiä

#3 kirjoitettu 18.09.2017 18:55

Mun kaveri tekee mulle ton taustamusiikin, joten sitä en enää tarvii.. mut ne sanat puuttuu viä xD

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
3487 viestiä

#4 kirjoitettu 18.09.2017 19:57

Pompula kirjoitti:
Mun kaveri tekee mulle ton taustamusiikin, joten sitä en enää tarvii.. mut ne sanat puuttuu viä xD


Koko homman pointtihan on se, että koska olet tekemässä love songia englanniksi ekan viestisi mukaan, niin koko aihehan on jo loppuun kaluttu... Jolloinka se sun oma panos ja tulkinta on ensiarvoisen tärkeää...

Toisaalta jos ei englanti suju, niin Suomessahan myy paremmin kotimainen musiikki, jolloinka rupeat vaan rustaamaan runoja, ja kyllä se siitä...

Toki jos on pakko keksiä jotain englanniksi, niin netistä löytyy erilaisia song lyric generator sivustoja, joissa annat sisään parametrit ja saat ulos jonkinlaisen rakkauslaulun...

Ei muuta kuin nettiin ja hakusanat "song lyric generator" taikka "love song lyric generator" ja vaikka sieltä tulisikin puppua vastaan, niin aina sieltä jonkin idean poikasen voi saada ensi hätään...

^ Vastaa Lainaa

geeli
geeli
1034 viestiä

#5 kirjoitettu 18.09.2017 20:59

Tietääkseni YouTubesta löytyy ihan ilmaisia pohjia (tägätty usein FREE tai FREE DOWNLOAD tai vastaavaa). Sitä paitsi - ketä kiinnostaa se, et joku aloittelija käyttää jotain taustaa omaan ilmaiseen harjoittelukappaleeseen. Sitten kun taidot kehittyy, niin voi alkaa etsiä sellaisia "oikeita" taustoja, joihin saa sitten kaikki tekijänoikeudelliset asiat kuntoon.

Sit tarvitsee artisti jotain näyttöä osaamisesta eli kun teet tällaisen harjoitus-/esittelykappaleen, niin tuottajat saattaakin kiinnostua. Ne saattaa tarjota joitain taustoja käyttöösi.

Siinä mun ajatuksia...

^ Vastaa Lainaa

tompa
tompa
326 viestiä

#6 kirjoitettu 19.09.2017 22:37

Saattaisin tietää joitakin sanoittajia jotka voisivat tarjota englanninkielisiä sanoituksia teidän käyttöönne. Lisäksi voin myös itsekin jonkin verran sanoittaa vaikken ole hyvä sanoittamaan englanniksi, tunnen kuitenkin yhden sanoittajan Mikkelistä.

^ Vastaa Lainaa

Gudira
Gudira
5 viestiä

#7 kirjoitettu 01.03.2019 19:19

Hello. Thank you for the interesting article. I read with great interest. I also want to say that I recently read a great publication on this topic, right here https://anderbot.com/ios/ I recommend reading. It is interesting.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu