Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja äänen tökkiminen

Lahtismikko
Lahtismikko
1 viesti

#1 kirjoitettu 09.08.2017 18:54

Ongelmanani on kun musiikkiohjelmistossa, maschine 2 softassa ja internetissä ja kaikkialla missä ylipäätään kuuntelee musiikkia ääni tökkii, äänikorttina on komplete audio 6 ja voin sanoa sen verran et koneeseen oon kokeillut uudelleen asentaa ajurit, sekä kovalevyt tyhjensin ja uudelleen asensin windowsin, mutta ongelma silti sama. koneen specsit on tämmöset.
Processor Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz
Manufacturer Intel
Speed 3.5 GHz
Number of Cores 4

Family 06
Model 5E
Stepping 3
Revision A6
Memory
RAM 16 GB
Video Card
Video Card NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Manufacturer
Chipset GeForce GTX 1060 6GB
Dedicated Memory 6.0 GB
Total Memory 6144 MB
Pixel Shader Version 5.1
Vertex Shader Version 5.1
Hardware T & L Yes
Vendor ID 10DE
Device 1C03
Plug and Play ID VEN_10DE&DEV_1C03&SUBSYS_32821462&REV_A1
Driver Version 22.21.13.8205
Operating System
Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Service Pack 1
Size 64-bit
Edition NVIDIA
Version 6.1.7601
Locale 040B
BIOS
BIOS Default System BIOS
Version American Megatrends Inc. A.E0
Manufacturer American Megatrends Inc.
Date 05/02/17
Sound
Audio 1
Sound Device Komplete Audio 6 WDM Audio
Driver
Audio 2
Sound Device NVIDIA High Definition Audio
Driver 1.3.34.26
Audio 3
Sound Device Realtek High Definition Audio
Driver 6.0.1.8105
Drives
DVD ASUS DRW-24F1MT SCSI CdRom Device
CD ASUS DRW-24F1MT SCSI CdRom Device
Drive 1
Size 931.5 GB
Free Memory 905.3 GB
Drive 2
Size 223.3 GB
Free Memory 158.8 GB
Drive 3
Size 255.0 MB
Free Memory 255.0 MB
Software


Firefox
Safari
Java
Flash
DirectX 11.0
.NET 4.6.2
QuickTime
Adobe PDF Reader 17.9.20058.37826

Olisiko kellään mitään käryä?

^ Vastaa Lainaa

morfin_mafer
morfin_mafer
265 viestiä

#2 kirjoitettu 17.08.2017 08:33

Oletko virransäästöasetuksita laittanut CPU-tehot 100 % joka tilanteessa ja poistanut käytöstä kaikki näytön sammutus jutut kun kone on ollut käyttämättömänä tietyn aikaa.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu