Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja M: Prima Materia Plectra -puuplektrat

Homunculus
Homunculus
17 viestiä

#1 kirjoitettu 11.07.2017 15:54

Suomen (ellei jopa maailman) laadukkaimmat puuplektrat jo vuodesta 2013. Tehdään käsityönä Hämeenlinnassa.

[kuva]
[kuva]

https://www.facebook.c...

Olen erikoistunut Jazz-mallisten ja custom-plektrojen valmistamiseen—voit pyytää puuversiota mistä tahansa markkinoilla olevasta plektrasta tai jopa suunnitella plektran itse.

Olen muusikko, puuseppä, soitinkorjaaja ja soitinrakentaja, ja kävin tekemään puuplektroja yli kolme vuotta sitten, koska tarvitsemiani plektroja ei ollut olemassa. Markkinoilla olleet puuplektrat eivät laadullaan vakuuttaneet, eivätkä olleet sopivan mallisia ja kokoisia. Nyt tahdon tarjota myös muille laatutietoisille, suomalaista käsityötä arvostaville ja yksityiskohdista välittäville muusikoille maailman laadukkaimmat puuplektrat.

Muista valmistajista poiketen muotoilen ja hion jokaisen plektran käsin, ja pintakäsittelen plektrat kovaksi kuivuvalla, soitinrakentajien suosimalla öljyseoksella, joka suojaa puuta kulumiselta, lialta ja hieltä, toisin kuin esim. kasviöljy. Toisin sanoen plektroissani on työtä moninkertaisesti muihin valmistajiin nähden. Tämä myös näkyy tuotteen laadussa. Jos olet sattunut ostamaan eräitä nimeltä mainitsemattomia Suomessa valmistettuja puuplektroja, jotka lohkeilevat ja murenevat soittaessa, älä ole huolissasi; minun plektrani kestävät soittoa!

Plektrojen paksuus määrittyy puulajin kestävyyden mukaan; mitä kestävämpi puu, sitä ohuempi plektra (min. n. 2 mm). Näin saadaan myös puiden ominaissointi parhaiten esille. Paksuudet on mietitty ja testattu tarkasti. Koska plektrani ovat nimenomaan muusikoille tehty soittamista varten (eivätkä vain koristeeksi), niin tahdon taata kestävyyden soitossa.

Puuvaihtoehdot:
- wenge
- padauk
- bubinga
- pähkinä
- jatoba
- tammi

Jazz III- ja Jazz XL-plektrojen hinta 6 euroa/kpl. Custom-tilausten ja erikoisplektrojen hinnoittelu tapauskohtaisesti, riippuen työajasta ja käytetystä materiaalista (ja sen määrästä), alkaen 7 euroa. Paljousalennukset tietysti mahdollisia.

Postitus Suomen sisällä on 2 euroa; vähintään 18 euron tilaukset ilman postikuluja!

Tilaus onnistuu sivujeni kautta:

https://primamateriapl...
https://www.etsy.com/s...

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu