Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Sopiiko kaikkien äänet räppäämiseen? Ja voiko kuka tahansa oppia räppäämään?

suomiräpluuseri
suomiräpluuseri
7 viestiä

#1 kirjoitettu 24.06.2017 17:39

Musta tuntuu et mulla on ihan kamala ääni. Jotenki epätasanen. En mä tiiä miten muut sen näkee mut ainakin kun räppään vaikka biisin päälle ni laskee intoo ku oon varma et ei tästä mitään tuu. Et mun ääni on ihan paska. Siis mun haave on ollut ihan hemmetin kauan räppääminen. Kirjottaminen on muutenkin rakas harrastus (En tiiä voiks sitä ees sanoo harrastukseks, intohimo ja elämäntapa enemmänkin) ja sen kautta tulee kirjoteltuu biisejä. (jos jotain kiinnostaa ni joo, oon tyttö.) En ees tiiä voiko tällä äänellä oppii räppäämään järkevästi. Mut haluisin silti yrittää.

// joo en tiiä kuuluuko tähän alueeseen. Älkää tuomitko oon iha alus tän saitin kans

^ Vastaa Lainaa

geeli
geeli
482 viestiä

#2 kirjoitettu 25.06.2017 00:45

Räpissä itsevarmuus auttaa. Itsevarmuutta oppii tekemällä. Jos kirjoittaminen sujuu, niin seuraava askel olisi nauhoittaa sanoituksia. Eli kaivat jostain mukavan kuuloisen biitin ja kirjoitat sanoitukset, vaikka yks verse ensin, ja nauhoitat siihen päälle vokaalisi. Sitten kuuntelet sitä ääntä. Aluksi se on hämmentävää, mutta kuuntelemalla omaa ääntä pystyt analysoimaan, miltä se kuulostaa. Voit kokeilla ääntää agressiivisemmin tai honottaa nenään tai ihan mitä vaan tulee mieleen. Vähitellen artikulointi ja ääntäminen kehittyvät.

Tytöillä voi olla hankalampaa tai "erilaisempaa" kuin pojilla, joiden ääni saattaa luonnostaan olla hieman kantavampi, mutta älä luovuta. Oma tyyli löytyy varmasti ajan myötä. Älä aseta liian kovia tavoitteita ja muista pitää hauskaa. Kukaan ei ole seppä syntyessään.

Siinäpä jotain, mitä nyt äkkiseltään tuli mieleen. En ole kaikkitietäväinen.

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen 

P. M.
Kostiainen
Project

4643 viestiä

#3 kirjoitettu 25.06.2017 14:04

Ei sovi, mutta eipä se näytä estävän esim. Eminemiä menestymästä.

^ Vastaa Lainaa

SheikkiLyyrinen
SheikkiLyyrinen
2157 viestiä

#4 kirjoitettu 25.06.2017 21:11

No kyllä mä lähtökohtaisesti uskon, että tietyllä tapaa lähtee toimimaan kunhan vaan treenaa jne... Omatkin biisit kuulosti sillon 2008 aika helvetin kauheilta. Nyt vähemmän kauheilta.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu