Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 Seuraava >

Kirjoittaja Mistä juustosta pidät eniten?


veezay
bassofriikki
7641 viestiä
Luottokäyttäjä

#1 kirjoitettu 24.11.2002 22:11

Minä tykkään syödä Oltermannia. Entäpä sinä?

^ Vastaa Lainaa


zibo

#2 kirjoitettu 24.11.2002 22:12

Minä syön kaksi kiloa sinihomejuustoa päivässä. Slurpsis!

^ Vastaa Lainaa


bedlam
886 viestiä

#3 kirjoitettu 24.11.2002 22:14

Perinteistä punakuorista leivän päälle ja herkutteluun ja ruokiin fetaa.

^ Vastaa Lainaa


Verimyrsky

#4 kirjoitettu 24.11.2002 22:19

Sinistä ja homeista sen olla pitää!

^ Vastaa Lainaa


oc
Äitis oli
ylläpidossa!
1115 viestiä
Ylläpitäjä

#5 kirjoitettu 24.11.2002 22:35

Joo... Edam tai oltermanni... ne on kyllä parhaita.
Sitte kotikasattuun pitsaan on ehdoton Emmentaali juustoa ja paljon.

zibo kirjoitti:
Minä syön kaksi kiloa sinihomejuustoa päivässä. Slurpsis!


eipä taida olla homejuuston liika syönti kovin terveellistä.

^ Vastaa Lainaa


djbiy0
85 viestiä

#6 kirjoitettu 24.11.2002 22:40

tuota tuota ... kyllä se olttermanni tai pohjanpoika on ...

^ Vastaa Lainaa


siiro
Ylläpitäjä

#7 kirjoitettu 24.11.2002 22:41

Oltermanni! Paras.

^ Vastaa Lainaa


Nyhde

Take it sleazy!
3098 viestiä
Ylläpitäjä

#8 kirjoitettu 24.11.2002 23:08

Oma lempijuustoni on ehdottomasti Valion Aura Gold, erittäin laadukas aurajuusto, jonka täyteläiseen makuun olen tässä lähivuosina tykästynyt. Myös Valion tavallinen Aurajuusto on hyvää, mutta ei aivan tuon luxus-mallin veroista. Ylipäätään kaikenlaiset laadukkaat homejuustot ovat minun mieleeni.

Ns. tavallisista juustoista voisin mainita Puna- ja Mustaleima Emmentaalit, joissa molemmissa on oma ainutlaatuinen makunsa. Punaleima sopii hyvin kokkaukseen ja sulatettavaksi leivän päälle, kun taas Mustaleimaa syön lähinnä sellaisenaan voileivän päällä.

Kaikkien rakastamasta mainstream-juustosta, eli Oltermannista en ole pitänyt pitkään aikaan ja vähän aikaa sitten markkinoille tullut, vain 17% rasvaa sisältävä Kevyt Oltermanni on hirveintä kumijuustoa, mitä olen ikinä syönyt.

^ Vastaa Lainaa


synthesia

#9 kirjoitettu 24.11.2002 23:26

Sinihomeet on kovin lähellä sydäntä.. ai ai sitä makujen juhlaa kun vaikka hyvälle tuoreelle patongille laittaa hyvää sinihometta, vaikka gorgonzolaa, ja juo sen kanssa jotain sopivaa juomaa... viiniä... olutta... tai vaikka ihan tuota kola-juomaa. Sant Agur on myös hyvää. Valkohoeista en niin kovasti innostu, mutta edellä mainitulla tavalla briet ja camembertit menevät kyllä ilman suurta vastustelua.

Muista juustoista kovat ja voimakkaat ovat hyviä naposteltavia, esimerkiksi Pecorino pepato. Näistä "tavallisista" emmental ja edam päätyvät useimin leivän päälle.

juustot on nameja

^ Vastaa Lainaa


Nebula_Meltdown
431 viestiä

#10 kirjoitettu 25.11.2002 08:08

Viikon jääkaapissa avattuna säilytetty Camembert. MMMM.....

^ Vastaa Lainaa


crane

#11 kirjoitettu 25.11.2002 08:19

Kylläpä se oltermanni tai edami on parhaat....mut homejuusto

crane muokkasi viestiä 08:19 25.11.2002

Heheheheee onpa komiasti tullu kuva tuohon

^ Vastaa Lainaa


efunkelist
217 viestiä

#12 kirjoitettu 25.11.2002 08:56

Jopa taas ihmekeskusteluja mikserissä - ja minä kans heti mukaan! Mä en oo ikinä kyllästyny oltermanniin. Pohjanpoikaa pitääkin sitten kokeilla, mutta varmaan palaan taas oltermanniin. Alkuperäistä tai ei, se on hyvää!

^ Vastaa Lainaa


Kevlmess
Awesome? [Y/N]
790 viestiä
Ylläpitäjä

#13 kirjoitettu 25.11.2002 09:08

AURA!

^ Vastaa Lainaa


synthesia

#14 kirjoitettu 25.11.2002 09:21

T-Flo kirjoitti:
AURA!



Aura olisi muuten ihan hyvää homejuustoa, mutta se on liian suolaista minun makuuni. Toisaalta ruuanlaittoon se käy ihan hyvin vaikka suolaista onkin.

^ Vastaa Lainaa


DjLime
2918 viestiä

#15 kirjoitettu 25.11.2002 09:22

Edam ja oltermanni on hyviä, mut yleensä syön vaa niitä valmiiks siivutetuja... ei jaksa alkaa jotai puolen kilon pakettia alkaa raapimaa siivuiks ku niist kerkee mennä niin suuri osa kuitenki jo pilalle.

^ Vastaa Lainaa


Sateentekijä
233 viestiä

#16 kirjoitettu 25.11.2002 10:22

Edam ja Feta.

Homejuustosta sanoi rumpalimme kerran "miksi syödä sitä homeisena kun sitä saa tuoreenakin" ....yhdyn tuohon mielipiteeseen

^ Vastaa Lainaa


-juhani-
103 viestiä

#17 kirjoitettu 25.11.2002 10:39

Ei kyllä pysty valitsemaan yhtä yli muiden, riippuu käyttötavasta. Leivän päälle ehdottomasti kypsytetty emmental, mielellään puna- tai mustaleima. Viinin ja oliivien kanssa homejuustot, etenkin Aura ja kaikki brie -juustot. Vuohenjuusto on aivan helevetin hyvää paistettuna ja tuoreen salaatin kanssa tarjottuna.

Kunnon pasta-ateriasta ei voi puhuakkaan ilman parmesania, kreikkalaiseen salaattiin kunnon fetaa, portviinin kanssa pala kypsytettyä cheddaria... mutta aina välillä pitää raahata kaupasta kilon könttä perusedamia ettei mene älyttömäksi mässäilyksi

juhani@sateetekijä.

[disclaimer]
Allekirjoittanut on kohtuullisen ihastunut kaikkiin erilaisiin ruokatarvikkeisiin.
Kokkaaminen on terapeuttista. Ja hyvän ruoan syöminen.
[/disclaimer]

Sateentekijä:Juhani muokkasi viestiä 10:40 25.11.2002

^ Vastaa Lainaa


iq0
88 viestiä

#18 kirjoitettu 25.11.2002 14:02

Oltermanni & Edam!

^ Vastaa Lainaa


Verimyrsky

#19 kirjoitettu 27.11.2002 14:19

mikserin musa on juustoa.

^ Vastaa Lainaa


a98
998 viestiä

#20 kirjoitettu 27.11.2002 14:54

kyllä se on emmental tai kunnon gouda juusto, suomalaisista vaikkapa salaneuvos...

oltermanni ei ole ikinä oikeen lämmenny mun makuaisteille, vaikka kyllä sekin edamin voittaa, vaikka tota edamia tulee melkeen aina vedettyä... cheap shit

^ Vastaa Lainaa


Panuzki

#21 kirjoitettu 27.11.2002 15:14

Syön weetos murojen kanssa aina ison oltermanni juusto kimpaleen!

^ Vastaa Lainaa


Rion

#22 kirjoitettu 27.11.2002 15:37

Pidän paljon aamupala-juustosta. Sitä kun pistää pari siivua ruisleivän päälle ja sen jälkeen muutamaksi minuutiksi mikroon sulamaan, NAM NAM kun tulee hyvää. Tosin se on melko kallista suhteessa siihen, montako siivua sitä on paketissa, mutta hyvästähän kannattaa maksaa!

^ Vastaa Lainaa


Stibu

#23 kirjoitettu 27.11.2002 16:03

Turunmaa ja oltermanni on parhaat juustot mut feta ja aurajuusto on kunnon ruoka,-salaattijuustoja!

^ Vastaa Lainaa


glxblt
499 viestiä

#24 kirjoitettu 27.11.2002 17:41

Oltermanni ei maistu miltään, ja sinihomejuusto tulee samaa tietä ulos mitä se meni sisään.

Edam sopii leivän päälle hyvin, ja Mustaleima on ehanata, ihanan vahva maku.

Raejuusto on ruoan kanssa myös todella hyvää, joskus menee muutenkin napostellessa purkillinen.

Feta taas on kuin söisi muovailuvahaa.

^ Vastaa Lainaa


dip flirt
1608 viestiä

#25 kirjoitettu 27.06.2003 01:06

Tänään taitaa olla "nosta turhat threadit ylös"-päivä. Mikäs siinä, kiva että löytyy jotain mihin ei ole vastannut.

Perus Edam-juustoa menee päivittäin. Sitten näitä hairahduksia on Aurajuusto, kermajuustot, Mustapekka -pippurijuusto, fetajuusto (vihreä pahvipakkaus, en muista merkkiä), brie-juusto illanistujaisissa ja tuore mozzarella (nam )

^ Vastaa Lainaa


Vibiz

#26 kirjoitettu 27.06.2003 01:16

Edamia yleensä syön, mut oltermanni maistuu varmaan eniten... Homejuustoja ja emmentaalia en voi sietää!!!!

^ Vastaa Lainaa


Drachkin

#27 kirjoitettu 27.06.2003 01:24

Aamupalajuustoa tai savujuustoa nimeltänsä Kippari.

^ Vastaa Lainaa


hebo

#28 kirjoitettu 27.06.2003 01:28

Oltermannia ja aamupalajuustoa tulee eniten syötyä. Polar juustoista en tykkää yhtään.

^ Vastaa Lainaa


Vibiz

#29 kirjoitettu 27.06.2003 01:28

Morph3us kirjoitti:
Aamupalajuustoa tai savujuustoa nimeltänsä Kippari.


Mun faija syö noit savujuustoi, mut mä en oo ikinä uskaltanu maistaa... Virosta saa kuulemma hyvää!!! Aamupalajuusto on hyvää mikroleivis...

^ Vastaa Lainaa


glxblt
499 viestiä

#30 kirjoitettu 27.06.2003 01:30

raejuustoa ei varmaan lasketa? (Siis tarkoitan juustoa, enkä henkilöä.)

Mustaleima Emmental, ja Edam. Muita juustoja ei ole.

Homejuustot on jotain karseata, pari kertaa tullut oksennettua kun sitä on pizzan mukana suuhun joutunut. Vastenmielinen maku.

^ Vastaa Lainaa


hebo

#31 kirjoitettu 27.06.2003 01:32

Morph3us kirjoitti:
...savujuustoa nimeltänsä Kippari.


Toi on tosi hyvää pienissä määrin, mut sit ku sitä on puol pakettii vetäny ni johan alkaa etomaan.

^ Vastaa Lainaa


Kari Runk
382 viestiä

#32 kirjoitettu 27.06.2003 01:34

Lyhysesti, edamia sen olla pitää.

Ps. Hymiöt EI toimi 01:34 27.06.2003

^ Vastaa Lainaa


Bloodgress

#33 kirjoitettu 27.06.2003 01:54

Aamupalaa eikä mitään muuta

^ Vastaa Lainaa


Drachkin

#34 kirjoitettu 27.06.2003 02:14

Vibis kirjoitti:
Morph3us kirjoitti:
Aamupalajuustoa tai savujuustoa nimeltänsä Kippari.


Mun faija syö noit savujuustoi, mut mä en oo ikinä uskaltanu maistaa... Virosta saa kuulemma hyvää!!! Aamupalajuusto on hyvää mikroleivis...


Maista ihmeessä! Todella hyvää

^ Vastaa Lainaa


Drachkin

#35 kirjoitettu 27.06.2003 02:14

REliKti kirjoitti:
Morph3us kirjoitti:
...savujuustoa nimeltänsä Kippari.


Toi on tosi hyvää pienissä määrin, mut sit ku sitä on puol pakettii vetäny ni johan alkaa etomaan.


Totta

^ Vastaa Lainaa


pollari tyttö

#36 kirjoitettu 27.06.2003 03:07

Juu u..feta juusto on kyllä niin ja samoin Oltermanni on niiin
että sellasta

^ Vastaa Lainaa


Romance

#37 kirjoitettu 27.06.2003 03:53

veezay kirjoitti:
Minä tykkään syödä Oltermannia. Entäpä sinä?


Oltermanni, tai sitten Edam...

^ Vastaa Lainaa


[ sam ]

#38 kirjoitettu 27.06.2003 07:26

Kyllä se menee tuonne Oltermannin suuntaan. Perässä juoksevat Turunmaa, Pohjanmaa ja Emmental. Homejuustoista en ole ikinä oikein pitänyt niiden varsin vahvojen aromiensa takia.

Huom! Tyttöystäväni EI pidä sissijuustosta.

^ Vastaa Lainaa


Piiska
2384 viestiä

#39 kirjoitettu 27.06.2003 08:27

veezay kirjoitti:
Minä tykkään syödä Oltermannia. Entäpä sinä?


Minäkin yhdyn tuohon samaan mielipiteeseen

^ Vastaa Lainaa


GREV

#40 kirjoitettu 27.06.2003 08:29

Ei ole mitään erikoista suosikkia... kaikki menee

^ Vastaa Lainaa

1 2 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu