Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Eläimiä ihmisissä ja nurinperin.

Äidinkielen puhe piti kirjoittaa,tälläistä tuli..

Fakin' Manifesti.

Kuinka moni teistä on ihminen? Kuinka moni nyt käden nostaneista häpeää vastaustaan? Tuskin kovinkaan moni.
Kun ihminen monta tuhatta vuotta sitten luotiin, oli tmä aivan kuin muutkin eläimet; luonnon ehdoilla elävä olento. Söimme, mitä paljain käsin kiinni saimme, ja elimme milloin missäkin luonnon muovaamassa luolassa. Elimme eläinten kanssa samalla linjalla, söimme ja tulimme syödyksi, selviydyimme ja kuolimme.
Joskus joku veljistämme, tai miksei siskoistammekin, keksi ajatuksen, että olemme jollakin tapaa etuoikeutettuja. Että meillä olisi oikeus ja valta muiden elävien olentojen, ja luonnon, yli. Meistä tuli jumalia.
Aloimme kaataa metsiä tehtaillemme, aloimme tappaa eläimiä omaksi iloksemme, raiskasimme ja vieläkin raiskaamme luontoa, kuin se olisi omaisuuttaamme.
Kun katsotte seuraavan kerran uutisia ja valitatte ihmetellen sotien ja kurjuuden määrää, katsokaa vaikka peiliin tai ottakaa historiankirja käteen! Näettekö Jumalan, jolla on täysi oikeus kaikkeen, vai vain itselleen valehtelevan eläimen?
Meidän olisi aika myöntää itsellemme, ja muille, että olemme vain liian älykkäitä loisia muuten niin harmonisessa maassa, ja palata juurillemme. Nostetaan luonnon tasapaino entiseen arvoonsa ja koitetaan tehdä maailmasta parempi paikka kaikille. Ei ehkä parempi, mutta kaikille yhtäläisen reilu.

Kirjoitettu Thursday 22.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: