Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Amfsak

Niinjuu. :D enpä varmaan kirjottaisi tätäkään teksitä, jos tuo prkln irkki ei olisi minua kohtaan noin julma. Eli siis Irc:n vika, että minä tätä tekstiä kirjoitan ja näin ollen voitte syyttää osaksi irkkiä siitä että joudutte lukemaan tätä ( suurin syy on tietenkin itsessänne, linkin aukaisemisen johdosta )
Eli siis tämä päivä, kuten edellä mainittu sanoi irkin toiminta itsensä irti ja olen lievästi harmistuneen ärsyyntynyt tilanteeseen. Vittu.
Voisi ehkä hankkia elämän? no ei sentään, kyllä tuo vielä joku päivä saa luvan pelittää. No irkin ilkeilystä välittämättä ja piittaamatta sen enempää tämä päivä on ollut mielenkiintoinen. Aamu alkoi musella, jatkui caesars palacella (( tässä kohtaa itsekin huolestuin, jälkimmäisenä mainittu bändi kun yleensä aiheuttaa ennemmin oksennureaktiota kuin hyvää oloa )) Ja pompin aamu viidestä puoli kahdeksaan iloisena ympäri taloa. Sitten kouluun jossa väsyin ja leikin porkkanaa. vihannesta. lahnaa. Kotiin kotiin. Ja siellä nukkumaan. Ja nyt tosiaankinsitten heräsin, no hieman aikaa sitten. Ja olo on kuin elävällä muumiolla. Tosin sellaisia ei ole, joten taidan siis olla kuollut kyseinen asia. Hm. turhaapa tämä on, menen muualle angstangst heihei <3

Kirjoitettu Wednesday 19.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: