Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Eilen tapahtui kaikkea kivaa!

Hjuu eli eilen oli aika kiva päivä. Menin koulusta suoraan kaverini luokse, joka asuu yksin. Kaveri ei tosin ollu tuollon kotona vaan sain kolussa avaimet. Se tuli sitten joku pari tuntia myöhemmin kotiinsa.

Noh, märssin sinne ja pistin musaa soimaan ja luin kirjaa jonka kaivoin hyllystä. Hyvä kirja, oon lukenu ennenki (Viikatemies) mutta rupes silti ihan älyttömästi nukuttamaan. No sitten nukahin. Heräsin vähän ennen kun kamu tuli ja sitten juotiin teetä ja turistiin tyttöjen juttuja. =P

Joskus kuuden aikaan lähin kotiin ja söin Vilin kanssa vähän lohta. Seittemän aikaan äippä raahas mut Toyotalle ku siellä oli joku Toyotapippalohärdelli. Lähtiessä vielä kävi niin et kysyin kumpi ajaa, ja äippä sano "älä nyt turhaan kaiva sitä korttias, mä ajan nyt". No, siellä Toyotalla oli sit ilmasta kaljaa ja siiterii ja äippää harmitti.
Vaarikin oli siellä ja hengailtiin siellä sitten kolmistaan. Siellä oli jotain kaikennäkösii rasvaan upotettuja ruokia ja syötiin niitä sitten. Vaari joi kaljaa ja minä siideriä, äippä veti litran limsaa.

Jossain vaiheessa alko huomata et vaari oli vähän huppelissa. Se piilotti roskia pöydän alle ja Mira Salon bongattuaan katos saman tien juttelemaan sille. Sit se tuli takasin ja hihku "mä sain nimmarin!!" . =P Heh, enpä oo vaaria ennen tollei huppelissa nähny eikä ollu äippäkään! Iteki olin vähän kännissä kyl.

Siel oli kaikkii ihme kilpailuja, mm. neppisautokisa ja sit sellasen oikeel formulal ajettava simulaatio (siinä istuttiin siinä autossa, mut oli skriini eikä rata.. =P) ja sitä oisin halunnu testata mutku oli nii ryysis. Sit oli joku skriini mis oli yhteys Saloon ja RÄikköseen tai jotain ja Matti kyllönen oli livenä selostamassa jotai pöhköö. Jossain vaihees huomattiin äipän kaa et oltiin melkein ainoot naiset siellä.. hih!
Niinjuu, vaari anto kakskymppiä jotta voin ostaa sellasen Celican.. heh. =P

Hjuu, sit tulin kotiin ja katoin Aliaksen ja jumitin koneel ja sit nukuin. En ehtiny ees hiuksii pestä vaik piti ja oon vielki ihan paskanen.. =P Mut ihan kiva päivähän siitä tuli!


Huomenna ois tarkotus mennä yhelle toiselle kaverille sellasiin illanistujaisiin.. saa nähä mitä siitäkin tulee ku jo ruuan valitsemis oli kauheet nihkeilyy.. niin vaikeeta ku mukana on jotain terveyshirmuja, nirsoja, kasvissyöjii ja ties mitä urpoja, ja sit pitäis löytää joku yhteinen ruoka. Mun hommaks tuli sipsit ja limut, ni kävin tänää ostaa mm. Manhattaneit! ..tekis mieli jo syyä..

Ens viikol suunnitelmissa on viron viikonloppu, eli pe-su kuluu naapurissa. Toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta.. nyt jo oli se laiva peruttu jolla piti mennä, mutta se on nyt hoidettu.

Lisää musta sitten joskus. =D

Kirjoitettu Friday 05.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: