Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Parin viikon tapahtumia..

Mökkiviikko:

Hjuu, oltiin poikaystävän kanssa siis viikko mökillä. Yllättävää kuinka vähän viikossa ehtii touhuta! No, ensimmäisen ja viimisen yön mökillä oleili myös äippä ja vaari, kun ne vei ja haki meiät ja halus itsekin vähän mökkeillä. Joku 5 päivää oltiin keskenämme.

Herättiin aamusin aika aikasin ku piti käydä verkot kattomassa. Sitten aamupalaa. Päiviin sisälty yleensä jotain ruohonleikkuuta, tiskausta, ruuanlaittoa ym. ongintaa, saunomista, krokettii jne. Uimassa käytiin pari kertaa, vaikka kylmältä tuntu.

Siellä oli verannalla sellanen keltanen hämähäkki jota me tarkkailtiin. Se aina yöllä purki ja rakens uudestaan seittinsä johon me sit heiteltiin sille hyttysiä ja perhosia, se oli hauskaa vaikka pelkäänki hämähäkkejä.

Enpä mä nyt muuta keksi tuosta mökkireissusta. Kivaa oli! =)


Synttäriviikko:

Kuten jotkut jo huomasivat, mulla oli synttärit tossa 21.7. Tuona päivänä oltiin py:n, siskon ja sen kamujen kanssa kaivarissa piknikillä. Sen jälkeen mentiin minä + kaks ensimmäistä slinginbaarriin parille (huippukalliille) drinkille. Sit kotiin kattoo Stargåte. =P

Seuraavana lauantaina oli sitten sukulaisille synttärit. Oli poolia ja kakkua ja naposteltavia. Synttärilahjoja sain sekä tuolloin että jo etukäteenkin. Sain kolme kirjaa, Kamut-albumin (söpöllä omistuskirjoituksella sekä suloisella kortilla!), rahaa ja DVD-telineen. Hjee!

Ensi viikolla on vasta vuorossa synttärit kamuille. Tulossa olisi (tai siis kutsuttu on) 10 ihmistä. Tarjolla on vartaita ja muurinpohjalettuja sekä tottakai boolia. Saa nähdä tuleeko siitäkin hauskaa. =P


..mun ajatus katkeilee. Tää loppuu ny tähän kyl. OK? =)

Kirjoitettu Sunday 25.07.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: