Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Bäk ty Vantaa

Tjaajaa, mitäs tässä on tullu viimeaikoina tehtyä.. *pohtii* (tässä pirun huoneessa ei muuten toimi lamppu, joten pimeässä kirjoitan..)

Olin torstaina kattomassa Day After Tomorrown itiksen Kinossa (rest in piis, vanha pikku Kino..) ja se oli mun mielestä ehkä yllättävän hyväkin, johtuen varmaan odotusten alhaisesta tasosta. Sudet oli vähän outo juttu.

--------------------------------------AASHINSILTSUKKA!!!------------------------------------------
En oo arvostellu leffoja muuten tänä vuonna ollenkaan!!! Ihan hirmusesti on jääny väliin.. noh, saan ehkä ihan oman sivun noille arvosteluille tossa joskus lähi-kauko -tulevaisuudessa, joten kun se on valmis niin ehkä sitten jos puhtia ja aikaa löytyy...
--------------------------------------END OF AASINSILTA!!-----------------------------------------

Mitäs mitäs, ahaa, perjantaina on Juhannus, mitäs pläänejä kansalla on? (kirjota vaan rohkeesti tohon alas (tässä olis nuoli alaspäin jos sellasen osaisin..)) Täällä löytyy jo jonkinnäkönen suunnitela poikaystävän kavereiden kanssa vietosta.

Ahjuu, rakennettiin tossa eilen grilli-takka meidän pihalle. Tongittiin edellinen ylös ja pinottiin ihan uusista ja (tällä kertaa) tulenkestävistä tiilistä uus. Ihan makee siitä tuli! (ja sekavuuksien välttämiseks: en mä siinä niin kauheesti touhunnu, minä jakelin ohjeita ja pohdin, tarmokkaampi osapuoli hoiti kuntoilun..)

Dikikamera ois kiva ni vois räpsii kuvia tollei just jostain krillistä ja pistää tänne ja poistaa samantien.. ei tarttis ensin kehittää ja sit skannata ja sit ois vaan yks ylimääränen turha kuva grillistä... pöh.... Piiiiia, lainaaaaa!!!!!! =D

Juu mul on loma autokoulusta, eli siis ens viikolla vasta jatkuu. Viimeks ajelin roihika-marjaniemi-vuosaari-puotila -kierroksen. Kuuul.

Musta alkaa tuntua että mua ehkä vähän väsyttää jo.. jotenki toi tekstin laatu alkaa näyttää aika hälyttävältä (hei pliis kertokaa joku mulle onko se "hälyttävää" vai "hälyyttävää"???)

Hyvää yötä siis, kansani.



Ahjuu, kattokaa muuten tarkkaan Anoppi-nimistä pariohjelmaa tossa elokuussa....... (ei, en etsi paria..)

Hyvää yötä.

Kirjoitettu Thursday 24.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: