Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Loma?

Niin, tosiaan, missä se loma on? Koko "loman" ajan, eli koko kesäkuun olen herännyt kellon (kännykän) pirinään. Onko se sitten lomaa? Joka päivälle sattuu aina jotain, jonka takia täytyy herätä aivan liian aikaisin. Useimmiten syynä on kuitenkin autokoulu. Yhtenä päivänä sain herätä myöhään kun autokoulu alkoi vasta 16:30 eikä muuta ollut sille päivälle pakkautunut. Kello soi (!!) 12:00, mutta nousin vasta 14:00. Suihkun ja ruuan jälkeen onnistuin lähes myöhästymään autokoulusta..

Yhtenä päivänä ostin Animatrixin, nyt vasta! Katselin sitä ja myöhästyin autokoulusta.. =/ ..no onneksi se oli oli vika teoria, enkä myöhästynyt kuin minuutin pari. Animatrix oli yllättävän järkyttävä!

Ensi viikolla mennään Itäkeskuksen Kinoon (!!) katsomaan Day after tomorrow, sillä sen viikon jälkeen Kino lopettaa toimintansa! Piti menä katsomaan kyllä Hellboy, mutta se ei menekään siellä.

Nyt on muuten ensimmäinen vähän rennompi viikonloppu. En onneksi ole vielä äänestäjä, joten sekään ei minua juurikaan rajoita. Vasta keskiviikkona on seuraava ajo. Mutta mutta, enpäs saakaan nukkua huomenna pitkään, ehei. Huomenna olen menossa uuden parinetsintäohjelman, Anopin, kuvauksiin. En ole siis itse menossa etsimään paria, vaan ihan vain yleisöksi. Saa nähdä menenkö, mutta näillä näkymin kyllä.

Koko teksti on nyt vähän turhaa lätinää, joten lopetan tähän. Voisipa mennä kirjoittamaan parit sähköpostit ehkä.. jos aikaa jäi.

Kiitos jos jaksoit lukea.. =P

Kirjoitettu Sunday 13.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: