Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Koulujuttuja aina vaan...

Muutin sitten omankin kuvani kisaan sopivaksi.. Hassua miten tuollainen kysymys saa kaikki mikseriläiset kaivamaan esiin karmeimmat kuvansa ja esittelemään niitä julkisesti!

KOULU: Saatiin tänään kokeet ja todistukset. Hissasta tuli 5½, fyssasta 10. Loput 5 kaikkea siltä väliltä. =) Todistus nyt oli samaa keskinkertasta.

Saatiin myös ens vuoden uus tuntikiertokaavio joka on niin PERSEESTÄ et pistää harkitsee koulun vaihtoa, vaikken joudukaan sitä kärsimään kun 3 jaksoa.. Meillä on joku superälykäs PAKOLLINEN HYPÄRI keskellä keskiviikkoa! Lisäks rivien ulkopuoliset katos ja 6sta rivistä tuli 8, eli ne 6 peruskurssia jotka ennen oli pakattu 8 ja 15 välille, on nyt ripoteltu pitkin päivää niin, että kun ottaa yhenkin "väärän" rivin voi joutuu olee parinakin päivänä melkein viiteen asti! Ja jos niitä ei ota, niin tulee lisää hypäreitä.. Siis haloo! Lisäks enää ei päästä pe aikasin, ellei jätetä paria riviä tyhjäks jotka on vielä just sellasia rivejä, joista tulee sitten muihin viikonpäiviin parituntisia hypäreitä! Vittu saatana mä haluisin kyllä tappaa meiän uuden rehtorin ja kalliolaiset! (meil on sitten siis sama tuntikaavio kalliopaskojen kanssa ja kun niillä on ollu tapana pitää tuollanen vammanen hypäri keskellä päivää (ja päästä kotiin joskus illalla, noniin, kalliolaisilla ei ole elämää) että ne saa pitää siinä niitä "näytelmiään" ja muuta paskaa, niin MEIDÄN täytyy lähteä mukaan samaan pelleilyyn!) Pari riviä löysin jotka voi jättää pois niin ettei synny sen kummempia hypäreitä, mutta yritäpäs sitten poistaa se kallio-taukojumppa sieltä keskiviikosta! Menee hermo ku toi koulu rapistuu kasaan ton Paskan (jota kyllä yleisemmin kutsutaan kai rehtoriksi) tulon myötä, kun ensin katos perinteinen kursseille-ilmottautumis-käytäntö (joka oikeesti toimi parhaiten kun sai ite vaikuttaa omaan elämäänsä ja muuttaa mielipidettään vaikka ilmotautumista edeltävänä päivänä) ja nyt katoo sitten hyväksi todettu tuntikierto. Sen reksin varmaan pitäs käydä pari jaksoo meiän koulua OPPILAANA, ni se ehkä tajuis vähän jotain...

NONIIN NYT LOPPU LÄTINÄ TUOSTA!! ÄÄÄÄR!!! *vetää syvään henkeä* Anteeksi muuten ruma kielenkäyttöni...

Sitten jotain positiivista.. Tehtiin eilen ja tänään ELVi-dokkarii, eli elokuva-video-kurssin juttua. Eilen ihan tunnilla tehtiin se melkein kolme tuntia, ja tänän ylimäärästä kolme tuntia. Nyt kun päästiin edittivaiheeseen, olaan saatu jo jotain aikaankin! Kokonaista viisi minuuttia (jota pidempi se ei saa ollakan kyllä) rakkaiden koulutoveriemme sekä miesten dissausta.. lähinnä.. =P Siitä tulee jotain. Oikeesti. Siitä on kovaa vauhtia tulossa EDES jotain! (..aikasemmin kun vaikutti ettei siitä edes voi tulla yhtään mitään...) Se on mahtava! ..ja siinä on jopa pari hauskaa kohtaakin.. ehkä.. =P

Muuta? ..hmm.. Juu, lisää koulua! =D Pitää lukea 5 kirjaa tän jakson aikana. Helkavirsiä, Täällä pohjantähden alla, joku uus suomalainen, joku saksankielinen ja joku englanninkielinen. Saksaks löysin sellasen ku "Rennschwein Rudi Rüssel" ja enkuks "Charlie and the great(?) glasselevator", molempia mulle suositeltiin. Tosin oisin halunnu "Charlie and the chocolate factory" (hitto menee hermot ton äipänki kaa "Tuu nyt kattoo telkkarii! Sielt tulee tuuttsoneit!" "Tuu nyt!" "Tuu kattoo") mut sitä ei ollu itiksen kirjastossa. Hmm, mäpä voisin tässä tilata sen sinne..! =) No mut joo, pitää nyt sit vaa lueskella ahkerasti..

Alkaako tässä aiheet riittää? Anteeks ettei tässä nyt tällä kertaa oo värejä, mutta kun ei kerkeä.. =P

..mutta siitä dokumentista on siis ihan OIKEESTI tulossa JOTAIN!!

Kirjoitettu Thursday 15.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: