Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

ns. debunkkaajat

[ei minun suomentamani]... alkup. artikkeli: http://rense.com/general76/911s.htm . Kirjoitus on provosoiva.

911 -Tyrmääjät puolustavat sotarikollisia, valehtelijoita ja massamurhaajia

Douglas Herman suom. O.N.

911 –totuuden tyrmääjät, nuo logiikalle, fysiikalle ja todisteille sokeat rikoksen avunantajat, käyttävät paljon enemmän aikaa 911 Totuus –liikkeen lyttäämiseen kuin totuuden ja oikeuden etsimiseen. Näille hairahtuneille kansalaisille on paljon helpompaa niellä suuri 911 –valhe, kuin katsoa totuutta silmiin ja hyväksyä se tosiasia, että ”virallista tarinaa” puolustaessaan he puolustavat valehtelijoita, epäpäteviä, pettäjiä, sotarikollisia, myrkyttäjiä ja kiduttajia. Sillä puolustaessaan virallista versiota syyskuun 11:nnen tapahtumista he tunnustavat totuudelliseksi ja luotettavaksi hallituksen viranomaiset, jotka ovat valehdelleet, kavaltaneet, myrkyttäneet, vanginneet, kiduttaneet, murhanneet ja ryöstäneet. Ryhmänä ”911 –tyrmääjät” voitaisiin todeta avunantajiksi hyvin vakavaan rikokseen, jos sitä joskus todella tutkittaisiin. Yhtä syyllisiksi kansakunnan tuhoamiseen kuin aikanaan natsien rikokset hiljaisesti hyväksyneet saksalaiset.

Tyrmääjät väittävät, että suuri inkompetenssi aiheutti syyskuun 11:nnen iskut. He väittävät, että entinen tyytymätön CIA:n työntekijä ja hänen 19 käskyläistään kaappasivat 4 lentokonetta ja tuhosivat 8 rakennusta ( 7 WTC –rakennusta ja Pentagonin). Nämä tyrmääjät keskittyvät kuitenkin lähinnä suuren 911 –valheen kriitikoiden sättimiseen sen sijaan, että puskisivat epäpätevää ja rikollisen piittaamatonta hallintoa jahtaamaan ja vangitsemaan Osama bin Ladenia. Jos Osama todella oli 911:n päätekijä, miksi ns. ”tyrmääjät” eivät siis vaadi hänen nappaamistaan hinnalla millä hyvänsä? Miksi he eivät ole osoittamassa mieltään Valkoisen talon porteilla?

Siksi, koska tyrmääjät ovat huijareita ja pelkureita. He ovat rikollisesti epäpätevän hallituksen oikeuttajia, eivät kriitikoita. Hyväksymällä virallisen salaliittoteorian, jonka on esittänyt samainen hallitus, jonka he sanovat laiminlyöneen tehtävänsä syyskuun 11:ntenä, tyrmääjät tulevat yhtä syyllisiksi rikokseen kuin hallitus, koska he itse laiminlyövät tehtävänsä kansalaisina.

Keitä tyrmääjät suojelevat?

He suojelevat kaikkia niitä hallituksessa, jotka eivät hoitaneet tehtäviään Amerikan maaperän puolustamiseksi. He suojelevat kaikkia niitä viranomaisia, jotka eivät koskaan kunnolla tutkineet syyskuun 11:nnen tapahtumia. Kaikkia niitä, jotka myönsivät valtavia rahasummia tekaistuun terrorismin vastaiseen sotaan. Ja kaikkia, jotka antoivat oikeusministerien rikkoa perustuslakia. Tyrmääjillä on paljon tunnoillaan, ei vähiten 911:n vääristelytutkimus ja iskuja seurannut valheellinen terrorismin vastainen sota.

Koska tyrmääjät eivät koskaan vaatineet rikossyytteitä korkeimpia NORAD:n ja Pentagonin upseereita vastaan, he ovat yhtä syyllisiä kuin ketkä tahansa muut. Mitä! Enemmän syyllisiä 3000 murhaan kuin Osama? Kyllä, koska tyrmääjät tunnustavat Bushin rikollisjoukon moraalisen vastuun ja käsienpyörittelyn vaatimatta rangaistusta rikollisesta piittaamattomuudesta, joka johti yli 3000 ihmisen kuolemaan. Kyllä. Koska he eivät koskaan vaatineet Osaman, hallituksen ja tyrmääjien mukaan 911:n päätekijän, nappaamista, tämä on edelleen vapaalla jalalla.

Jos tyrmääjät ja hallitus eivät onnistu edes saamaan kiinni 911:n päätekijää, vaan päästävät hänet karkuun, unohtaen sittemmin koko miehen, voisivatko tyrmääjät ja heidän hallituksensa vaikuttaa enää enemmän rikollisilta ja kyvyttömiltä?

Tyrmääjät hyväksyivät Condoleezza Ricen valheelliset lausunnot siitä, ettei kukaan osannut kuvitella terroristien lentävän kaapatuilla koneilla päin rakennuksia. Vaikka se todistettiin valheeksi. Todellakin, tyrmääjät olivat niin suopeita Ricelle, että sallivat hänen ylennyksensä turvallisuuspoliittisesta neuvonantajasta ulkoministeriksi. Todellakin, kaikki syyskuun 11:nnen epäpätevät ylennettiin tai palkittiin iskujen johdosta.

Tyrmääjät vapauttavat mielellään vastuusta Larry Silversteinin, koko WTC:n vain kuukausia ennen iskuja vuokranneen kiinteistönomistajan. Silverstein teki voittoa 500 miljoonaa dollaria, kun WTC 7 läjähti mystisesti maan tasalle. WTC 7 oli huipputurvallinen, puolihallinnollinen 47 –kerroksinen rakennus, johon ei törmännyt lentokonetta ja joka romahti 6,5 sekunnissa. WTC 7:n tapaus oli niin merkityksetön, että hallituksen tukeman Keanin komission raportti (tyrmääjien käsikirja) jätti rakennuksen kokonaan mainitsematta. Tyrmääjät väittävät, että kaikki rakennukset olisivat sortuneet tällaisessa iskussa, ja heillä on mukana kuorossaan hallituksen maksamia tiedemiehiä. He väittävät, että ”Lucky Larrylle” sattui vain odottamaton onnenpotku. He väittävät, että hänen lausuntonsa ”... maybe the smartest thing to do is pull it. And they made that decision to pull and we watched the building collapse.” osoittaa vain, että jotkin rakennukset sattuvat romahtamaan juuri oikealla hetkellä.

Tyrmääjät eivät koskaan kiistä Manhattanin yllä leijunutta myrkyllistä, iridiumin täyteistä pölypilveä. Tai rakennusten nopeaa sortumista. He moittivat 911 -totuudenetsijöitä näiden kysymyksien esittämisestä. He sanovat totuudenetsijöiden häpäisevän iskuissa kuolleiden muistoa nostamalla esiin kipeitä kysymyksiä. Valitettavasti henkilöt, kuten EPA:n johtaja Christine Todd Whitman, jonka vastuulla oli amerikkalaisten suojeleminen syyskuun 11:nnen jälkeen, eivät kunnoittaneet eläviä, ja tekivät heistä eläviä kuolleita julistamalla virheellisesti myrkyllisen ilman turvalliseksi hengittää.

Tyrmääjien maailmankuvassa hallitus oli syyskuun 11:ntenä piittaamaton, mutta hyväntahtoinen ja epäonnisten olosuhteiden uhri. Ei mitään väliä sillä, että YHDELLEKÄÄN hallituksen virkailijalle ei koitunut seuraamuksia piittaamattomuudesta. Eikä ole yhtään tunnettua tyrmääjää, joka vaatisi viranomaisille sakkoja tai vankeutta rikollisesta piittaamattomuudesta, joka johti, ja tulee johtamaan tuhansien ihmisten kuolemaan. Tyrmääjät muutenkin pysyttelevät yleensä mieluummin anonyymeinä, toisin kuin totuudenetsijät.

Tyrmääjät eivät ymmärrä rikostensa vakavuutta. On törkeä rikos olla avunantajana suuressa rikoksessa, kuten 911. Puolustamalla hallituksen virallista versiota syyskuun 11:nnen tapahtumista he ovat sallineet syyllisten pääsemisen pälkähästä.

Tunnetut vasemmistolaiset tyrmääjät väittävät, että totuudenetsijät oikeuttavat hallituksen sotarikokset painottamalla sitä, että 911 oli tapahtuma, joka johti Afganistanin ja Irakin valloituksiin. Mutta ne ovat tyrmääjät, jotka antavat oikeutuksen sotarikoksille ja laittomille sodille. Hyväksymällä valheet ja petoksen, ja estämällä syyskuun 11:nnen massamurhien täydellisen tutkimisen, tyrmääjät myötävaikuttavat meneillään oleviin sotarikoksiin. Heitä voi siten hyvin verrata ns. ”hyviin saksalaisiin”, jotka sallivat Hitlerin ylilyönnit ja natsismin nousun. Sysäämällä sivuun epäjohdonmukaisuudet selittämättömässä WTC:n romahduksessa, jota voi verrata valtiopäivätalon paloon natsi–Saksassa, tyrmääjät, niin yhteiskunnallisesti valveutuneita kuin uskottelevatkin olevansa, ovat hyviä palvelijoita hallitukselle.

Piittaamattoman valtiovallan, oikean syyllisen totuudenetsijöiden mielestä, ei tarvitse pelätä niin kauan, kuin miljoonat kansalaiset sokeasti hyväksyvät virheiden täyteisen tarinan 911:stä terroristijuonena, jonka aivoina oli joku epämääräinen päätekijä, jota ei koskaan saatu kiinni tai edes tosissaan jahdattu.

Tyrmääjät: sotarikollisten, petturien, valehtelijoiden, ahneiden voitontavoittelijoiden, myrkyttäjien, fasistien ja huijaritiedemiesten oikeuttajat, ja perustuslain tuhoamisen myötävaikuttajat.

Kirjoitettu Thursday 26.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: