Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuivaa tekstiä..

Jääny tämän päiväkirjan kirjottaminen, niinkun muukin netteily vähän vähemmälle viimeaikoina.. Noh.

Tosiaan, aloitin nyt tuon leffavisailun, mutta senkin päivittämisessä olen jäljessä.. =P Koodasin jo kertaalleen sivuni pieleen, tosin syytä en ymmärrä vieläkään.. Huomasin juuri tänään että olen leffa-arvosteluissakin kaksi leffaa jäljessä! Se huolettaa.. ylimäärästä stressiä tähän koulun ohelle.. mutta kun ei nyt ole aikaa eikä inspistä! Mutta tänään sain sentään kirjotettua kaksi mailia jotka nekin olivat jo ihan myöhässä..

Vanhojentanssit lähenee.. Lähes kaikki alkaa olla hankittu, mutta tuntuu ettei vielä mitään ole valmiina.. noh, käsineet nyt ainakin pitää hankkia ja meikkejä kokeilla.. kyllä se siitä. Äidille ilmoitin tänään tulevan pukuni hintapyynnön ja sain hieman kauhistuneen vastauksen. Kyllä se sen maksaa jos on pakko, mutta ei mekään mitään miljonäärejä olla.. (vaikka jotkut taukit niin luuleekin..)

Palautin tänään kaksi päivää myöhässä kaksi saksan ainetta. Molemmat kirjoitin eilen.. =P Toisesta olen aika ylpeä kun se sisältää yhden 4-rivisen virkkeenjossa on muutama sivulausekin ja 8 verbiä.. Sitä se saksa on..

Tässä tuli nyt kuivimmat pinnalla olevat asiat. Jippii.. lisäsin värejä piristämään tylsää tekstiäni.. nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna 10 tuntia!

Kirjoitettu Wednesday 21.01.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: