Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Huhhuh

Tänään tapahtui kaksi erityisen rankkaa asiaa.

Ensinnäkin loppui koeviikko! Eriyisen piinaava viikko joka meni iloisesti perseelleen. Lähinnä ärsyttää tuo matikka. Tänään oli sitten the kauhupäivä kun piti juosta 1500, siis PITI. Siellä liikuntamyllyssä olikin sitten joku muslimien yksityistilaisuus, eli kumma kyllä selvittiin pelkällä säikähdykellä! Mntin sitten Arena centeriin pelailee sählyä, joka oli huomattavasti mukavempaa. Sitten tehtiin vielä vatsalihastesti joka pitikin tehdä. Ope kertoi tulevan numeron kaikille, mulle kasin. Oon aina ihmetelly millä perusteella ysin saa, kun oon aina kaikkeni yrittäny, ollu positiivinen, ollu ajoissa, ei poissaoloja (paitsi nyt kaks tuntia) ja kysyin sitä sitten. Opettaja mietti ja mietti kunne mumisi jotain vatsalihastestistä, että jos se olis menny paremmin (kun 16/30sek) ni se vois melkein olla ysikin. Tein testin uudestaan paremmalla motivaatiolla ja sain aikaseksi 20 vatsalihasta, ja ysin. Eli siis ysin saamiseen todellakin vaaditaan suorituksia, eikä yritystä! Perseestä sanon minä, missä se kuuluisa "tasa-arvo" nyt luuhaa..

Toinen suuri saavutus on, että sain vihdoin ja viimein Reloadedin ja Revolutionsin arvostelut tehtyä. Se oli vaikeeta kun jotenkin en saanu pidettyä mitään kasassa ja elokuvat on niin vaikeita jo itsessään. Nuo arvostelut ei todellakaan tee kunniaa ite elokuville.. Yllätyin myöskin ite arvosanoistani..

Olin tänää kotona n. 12 ja tulin saman tien koneelle. Kattelin eka pari juttua ja aloin sit kirjottaa. Sovitaan että alotin 12:30. Kello on nyt 14:59 ja sain arvostelut tehtyä joku kymmenisen minuuttia sitten. Hmm.. tämä on työtä tämä homma!


Pointsit sille joka jaksoi tämän lukea.. =P

Kirjoitettu Tuesday 25.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: