Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

ihmiselle joka oli tärkee mulle!! <3

Mies kuoli rajussa ulosajossa Kajaanissa 20.9.2006 10: Kajaanilainen vuonna 1987 syntynyt mies kuoli rajussa ulosajossa Kajaanissa viime yönä. Onnettomuus tapahtui Lehtikankaan liittymän kohdalla valtatiellä viisi hieman kello kahden jälkeen.

Poliisi kertoo, että henkilöauto tuli etelän suunnasta kovaa vauhtia ja törmäsi tien ylittävän sillan betonipilariin. Törmäyksen jälkeen auto lensi tien luiskaan. Auto ruhjoutui pahoin. Yksinään autossa ollut mies kuoli heti.Poliisi tutkii turman syytä. (STT)
<3 rakkaalle Oskarille<3
<3 Itken kyyneleitä vuoksesi,miksi sinun pitikään lähteä noin,sydämeeni jäi pieni reikä,joka vuodattaa verta vuoksesi,en haluaisi sinua ikinä unohtaa,mutta pakko on joskus irroittaa,toivoisin todella hartaasti,että et olisi lähtenyt noin luotamme,meillä oli hyvät ja huonot hetkemme,en ikinä unohda hymyäsi ja nauruasi,enkä sinua muutenkaan,muistan sinua aina hyvällä,koska olet niin rakas minulle,olit mulle kuin isoveli,toivottavasti olet nyt unelmiesi paratiisissa,jossa sinun on hyvä olla,lepää nyt rauhassa Oskari rakas<3

Kirjoitettu Thursday 21.09.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: