Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kylmä

Hmh..Osaampas taas kirjoitella fiksuja otsikoita.Otsikoin noin kun minulla sattumoisin on nyt kylmä.

Minä en edes tiedä miksi kirjoitan tänne.Olen lähes aina väsynyt kun jaksan kirjoittaa, ja sitten kirjoitan kaikkea tyhmää ja ihmettelen että miksi vitussa aina pitää jotain rustata.Pirteänä olen ilmeisesti liian tylsä ihminen.

Tänään oli siis ihan pirun väsyttävä päivä, mutta varsin mukava sellainen.Olen koko päivän meinannut revetä nauramaan mitä typerimmille asioille.Kaikista kovin kiusaus nauruun oli ennen musiikintuntia, kun muutama jätkä keskusteli siitä, että jos he joutuisivat lento-onnettomuudessa jumiin jonnekkin vuorille kavereidensa kanssa, ja heidän olisi pakko lopulta ruveta syömään toisiaan, kenet he söisivät.Toinen sanoi sitten että "en ketään vaan tarjoaisin itseni syötäväksi kun en haluiaisi elää sen asian kanssa, että olen syönyt kaveriani."
Tässä vaiheessa teki mieli sanoa että oletpa itsekäs, haluaisitko sitten että ne kaverit joutuvat elämään sen asian kanssa että ne ovat syöneet sinua.Jätin kuitenkin sanomatta.
Tyyppien keskustelu kuulosti jokatapauksessa todella sairaalle.Varsinkin kun he sitten rupesivat miettimään miten liha pitäisi valmistaa että he voisivat syödä sitä.. o_o Itseään he eivät kuulemani mukaan pystyisi syömään.No jaa, meidän koulussa on kummallisia ihmisiä.

Jouduin vielä koulun jälkeen jäämään ihmissuhde kurssille puoleksitoista tunniksi.Se oli ihan mukavaa, kivoja ihmisiä ja mukavia juttuja.Kaikenlisäksi siitä saa vielä niin mukavan helposti kurssin.. :D Kun on tämänpäiväisen lisäksi vain yksi viikonloppu.

Ja tänä viikonloppuna valokoulutusviikonloppu.Oujee.Onneksi ei tarvitse lauantaina ihan aamusta mennä koululle, kun silloin on asiaa vaan ykkösille.Kiva päästä pitkästäaikaa taas leikkimään lamppujen kanssa.

Joo.Että tämmöistä syysloman jälkeen.Kylläpäs minä nyt avauduin.Perkeles kun koskee päähän..

Kirjoitettu Monday 22.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: