Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Perjantai ja lauantai

Perjantaina sain vihdoinkin sen referaatin vietyä koululle. Sitten tapasin kaverin kaupungilla ja lähdettiin metsästämään mikkiä. Suunnattiin eka Helsingin musiikkiin, josta oltiin jo aikaisemmalla viikolla käyty väijymässä yksi passelin oloinen malli. Rahat oli jo kasassa, mutta oli melkoinen pettymys kun saatiin kuulla ko. mallin olevan loppuunmyyty. No ei auttanut muuta kuin tehdä varaus. Sanoivat, että uusia tulee mahdollisesti ensi viikolla, mutta mikki pitäisi ehdottomasti olla hallussa viimeistään perjantaina. Saas nähdä miten käy. Lähdettiin siitä sitten metsästämään mallia eri puolilta kaupunkia. Käytiin Musamaailmassa, Eerikinkadulla Audiostarissa sekä sen vastapäisessä hifiliikkeessä, Aleksanterinkadun pianokaupassa, Krunikassa Kruunuradion parissa liikkeessä sekä vielä Fazerin Musiikissa Kaisaniemessä. Soitettiin jopa maahantuojalle ja kyseltiin otollisia paikkoja, mutta missään ei natsannut. Soitettiin vielä DLX-musaliikkeeseen (kun se on nykyään Malmilla), muttei niilläkään ollut. Toivotaan nyt että saadaan se ensi viikoksi tai sitten joudutaan ostamaan joku toinen malli.

Illalla ostin pikkusen juotavaa siltä varalta, että saisin kaverit innostumaan illanviettoon. Mentiinkin sitten tohon läheiseen kuppilaan muutamalle ja siitä jatkettiin Fantsuun ennen puoltayötä. Hävetti vähän kun tiskillä oli sama äijä, joka oli pikkusen ottanut kuumaa sen hajotetun pyyhetelineen takia. Katsoin paremmaksi pyytää anteeksi. =) Noh, pelattiin bilistä ja jubailtiin.. osasin onneksi ottaa vähän rauhallisemmin vaikka joinkin pikkusen liikaa kaljaa ja yhden tequila-shotin (huono idea). Kotiinpaluumatkalla jämähdin taas seikkailemaan raksalle, mutta kaveri halusi lähteä jo himbeen. Niinpä mä jäin yksin sinne ja sitten onkin mysteeri miten mä jouduin takasin Itikseen. Olinkohan menossa itis-kebabille tai jonnekin.. en kuitenkaan muista syöneeni kebabbia. En oikein tiedä mitä oli tapahtunut, mutta yhtäkkiä istuin Tallinnanaukion ja Turunlinnantien välisessä hississä jonkun nistin kanssa ja juteltiin varmaan tunti. En siis tuntenut koko äijää. Olin varmaan suht pihalla koska normaalisti olisin suoriutunut himaan mahdollisimman nopeasti varsinkin kun olin yksin ja lämpötila pakkasen puolella. Ei ikinä pitäisi jäädä hortoilemaan kännissä yksinään kun aina saattaa tapahtua jotain ikävää. Muistan kun katsahdin kelloon ja se kävi jo aamuviittä. Sanoin terve ja lähdin himaanpäin. Tuli semmoinen outo fiilis, että olisin hukannut jotain. Kaikki oli kuitenkin tallella, avaimet, kännykkä, lompakko ja pari kolikkoa. Ainoa mikä puuttui oli täydellinen muistikuva illan tapahtumista.

Lauantai-aamulla olin aivan homeessa. Pitkästä aikaa niin paha darra, etten pystynyt nousemaan sängystä ennen iltakahdeksaa. Join litran appelsiinimehua korjatakseni nestetasapainoa. Olin onneksi viikolla tajunnut ostaa aplaria, koska kunnon darralääkettä pitää aina olla saatavilla kun ei pahassa kankkusessa jaksa kauppaankaan suoriutua. Lamailin koko päivän ja joskus ennen yhtätoista kilautin kaverille ja lähdettiin Roihika snägärille. Vedettiin molemmat Roihuvuoren erikoiset (lihis, jossa on kananmunaa, salaattia, jahtimakkaraa, juustoa ja vaikka mitä). Teki oikein hyvää. Painuin himaan ja tsiigailin telkkarista pari leffaa juoden samalla toisen litran appelsiinimehua. Sunnuntaina pitäisi lukea kokeisiin.

Kirjoitettu Sunday 23.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: