Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Elämän alku

Hyvät naiset (kaikkihan me niitä ollaan) ja herrat!! Vihdoinkin tämä päivä koitti. Tänään ostamaan se vahvistin!! Kello on nyt 8.27 ku heräsin jo 7.00 ku en saanu nukuttua (misäköhän syystä). Kahvia on juotu ja silleen. Vittu kaks päivää enää kouluun. Eelikin tuli jo leiriltä ja hauskaa kuulemma oli. To sillä on juhlat ja se on pyytänyt koko bändin juhlimaan ilon päivää. On se elämä niin ihanaa! :D

Ja voi helvetti et Megadeth osaa!! Dave Mustaine on kyllä Thrash Metallin legenda ja se kyllä muistetaan. Hangar 18 on soinu tänään jo pari kertaa ja Holy Wars heittää sen verran huimaa settiä että melkeen tulee. Ei voi musiikki tosta enää parantua, ootan innolla Mustainen soolouraa (tällästä olen kuullut).

Eilen en sitten muistanut tehdä päiväkirjaa, joka vituttaa nyt. No, aina ei voi voittaa! Mut nyt kyllä päättyy mun paskanjauhanta tähän ennen ku tulee ruumiita.

Eli mukaan tarttui Soitin Laineelta Kustom, joka on helvetin kovista ominaisuuksistaan ja wattimäärältään kova ku kives! 100W sisältävä kaappi häiritsee niin naapureita kuin koiriakin. Ootan innolla harkkoja!

Siihen päätty tän päivän tarina, joten morjes!

Kirjoitettu Monday 08.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: