Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Coxx vai Vox? Vahvarin etukäteen katselu

Nimikin kertoo tämän päivän aiheen. Nyt ratkasin mysteerin, mitä vahvaria olin kattomassa silloin ku katoin bassoa. Arvoisat päiväkirjan lukijat: Se oli Coxx!

Olinpa siis tänään kaupungilla kattomassa etukäteen vahvareita. Pyörällä polkeminen 8 km:n päästä ja sama takaisin ei ollut kyllä turha matka. Autoja oli taas niin helvetisti kaupungilla niinku aina. Kauppatorille päästyä suuntasin Vertikaaliin.

Vertikaali on skeittareille tutun vanhan Pointin vieressä. Ensin ei ees näkyny myyjiä missään, mut tulihan lopulta. Tuli sitten kokeiltua siel Rolandia, Warwickia ja tätä Coxxia. Warwick oli yllättävän pieni, mutta pippurinen. 60W niin pieneen kaappiin, yllätyin. Joskus kyllä ostan sellasen, mutta kun Coxxia tulin kattomaan niin siirryin sitten siihen. Edellä mainittu Roland muuten ei maistunut.

Kokeilin sit sitä Coxxia ja se tuntui paremmalta kuin pissiksen koskettelu! Soundi oli loistava ja hintakin pieni: vain joku 260€ tai sinnepäin, alle 300 kuitenkin. Piti sitten jättää varatuksi se. Lähdin siis Vertikaalista harvinaisen hyvällä mielellä pois.

Suuntasin sitten Soitin Laineeseen ja siellä sitten sentään kerrottiin kaikkea laatua sun muuta asiaan kuuluvaa. Esiteltiinpä siellä mulle sitten parhaimmaksi Kustomia, joka on 100W, myös säröllä varustettu bassocombo. Hinta kyllä oli sitten jo yli 300, joku 330-360 €, mut aivan perkeleen hyvä. Tähän täytyy kyllä todeta et on sama vahvistin kyseessä, jolla oon soittanu tähän asti reenikämpässä (eli Loud Silencen). Reissu onnistui jälleen hyvin.

Nyt sitten pitäisi valita, ottaakko Kustom vai Coxx. Molemmista kuitenkin saan alennuksen kun Hallikainen tulee kuitenkin mukaan. Ja se sinkaus on suuri ja saan kaikki halavalla!MUAH!!! Sen näkee sitten maanantaina (oon tainnu sanoo ton ennenkin).

Kirjoitettu Friday 05.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: