Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Grafiikkaa ja oikeuksien loukkausta

Tsäkäbotteja edelleen. Ohjaajan työ on vieressä hermoilemista turhautuneena, kun taitava graafikko työskentelee itsenäisesti. Tämäkin yö venynee vielä aamuun asti. Toivottavasti tekevä osapuoli jaksaa pitkään vielä...

Koko päivän on vituttanut äärettömästi. En saanut yöllä oikein untakaan. Löysin nimittäin eilen bändimme musiikkia parin nettikaupan listoilta. Yksi biiseistä on keskenerinen previkka, jonka lähetimme reilu vuosi sitten silloiselle agentillemme vastauksena kysymykseen "onko mitään työn alla". Mitään sopimuksia emme ole tehneet sen biisin suhteen - sehän on edelleenkin kesken kun on muitakin projekteja päällä! On äijällä otsaa tehdä tuollaista mitään kysymättä. Meinasin soittaa jo poliisille päivällä, mutta tuumin sitten että lepään ensin, ajattelen asiat loppuun, ja soitan sitten Gramexiin tai jonnekin ja kysyn sieltä miten edetä. Ei siinä että ex-agenttimme kovin montaa euroa ansaitsisi kierolla toiminnallaan, vaan koska se helvetin törkeästi loukkaa tekijänoikeuksiamme. Yksi niistä biiseistä löytyy täältä mikseristäkin, erotuksena että täällä se on oikealla artisti- ja biisinimellä.

Muutama tumma olut ja Harry Potter hieman saivat ajatuksia pois ärsyttävistä aiheista, mutta yhä vituttaa siinä määrin että selkeä ajattelu ei oikein luonnistu. Sitten yksi laulajistamme kitaristin kanssa soittivat studiolta, että haluaisivat ronkkia mun keskeneräisiä biisejä ja kyselivät sijainteja ja tunnuslukuja jne. - eivät paljon huonompaa hetkeä olisi voineet löytää.

Kirjoitettu Tuesday 06.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: