Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tartossa

Käytiinpä tuossa viime viikonloppuna Tartossa moikkaamassa lukiokaveria tyttöystävän ja yhen toisen kaverin kaa. Jouduttiin lähtemään jo perjantai aamulla, kun oli niin kova myrsky tulossa. Silloinkin tosin laiva keikkui enemmän kuin olen koskaan kokenut. Ei huvittanut hirveästi syödä, mutta Tallinnassa sitten maittoi pihvi (105eek).

2,5 h huristeltiin bussilla Tartoon, jonka jälkeen ruvettiin ravaamaan kaupunkia läpi. Käytiin baareissa ja ravintoloissa. 50 kruunulla sai aterian. Ostettiin rahaa sieltä, kun kurssi oli 15,58. Suomessa vain 15,24. Kummallista kun todella monessa paikassa oli varattu pöytiä tai jopa koko paikka. Pattayassakin oli yksi pöytä varattu, mutta onneksi menimme ajoissa ja saimme istumapaikat, kun jalat olivat ihan puhki. Tosin kyllähän sitä vähän tanssilatillakin tuli pyörähdettyä, soittihan Caater siellä kuitenkin livenä ja se oli ihan mahtavaa. Kunnon rento meininki ja mielettömät strobot. Basso vaan ei potkinut ihan suomlaisen mojovasti.

Lauantaina käytiin shoppailemassa. Mitään ei tosin löydetty ja kallistakin oli. Kierreltiin lisää kaupunkia. Nähtiin laululava ja paikallinen oluttehdas. Illalla sitten taas kaljaa, kun se ei tosiankaan mitään maksanut (tuoppi alle euron).


Pääsin piireihin baarissa nimeltään Zavood eli tehdas.

Sunnuntaina aikainen herääminen ja kohti Tallinnaa, jossa myöskin vähän marssittiin. Sitten sittariin ja viinaa sekä tupakkaa mukaan ja kotiin.

Ruoka oli hyvää ja halpaa. Viinakset halpoja, muttei niistä känniin tullut. Tuliaiset odottavat korkkaamista.

Kirjoitettu Wednesday 17.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: