Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vaiheita

Juu-u yllätin taas itseni pohtimasta että elämässä on näitä erilaisia vaiheita. Milloin sitä innostuu lukemaan niin että tekisi mieli muuttaa paikalliseen kirjastoon asumaan. Milloin taas maratonjuoksu vaikuttaisi olevan lähin reitti nirvanaan, paitsi mitä nyt polvien nivelet tuppaavat olemaan eri mieltä asiasta..

Katselin tuossa mikserissä lojuvaa biisiröykkiötä todeten että vuosina 2002-2007 on näköjään ollut aikaa ja biisien tekohaluja lähes maanisuuteen asti, sen verran runsas ja sekalainen kokoelma projekteistani löytyy.
Tämä vuosi taas on ollut hyvin työn täyteinen, niinpä olenkin raottanut studion ovea lähinnä vain tarkistaakseni että soittimet ja muut härpäkkeet sijaitsevat tutuilla paikoillaan. No onneksi kummipoika Jussi on pariin otteeseen halunnut narulle jotain omia juttujaan, että pysyy edes jonkinlainen tuntuma sisäisen äänittäjä alter-egoni hyppysissä (tähän virnistävä hyymiö).

Jonkinlaista viritystä olis kai pienen mikseripiirin kesken silti kehitteillä, jos kaikki osapuolet saavat ulkomusiikilliset aikataulunsa sovitettua soittamisen hulvattomaan riemuun.. nii-in että taas sitä uutta vaihetta odotellessa kuulaita syyspäiviä ja tähtikirkkaita taivaita toivotellen!

- Veli

Kirjoitettu Friday 10.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: