Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uusimmat

Uusimmat ja itselleni tämän hetken mieluisimmat teokset:

Duotone: The Cage. Tämä yhteistyönä syntynyt kipale alkoi hyvinkin simppelistä ideasta jatkuen niin, että Pedro teki tahollaan biisiin ns. C-osion johon hän myös lauloi pari hienoa stemmaa. Ideoita kehiteltiin molemmissa päissä niin että kokonaisuudesta kehkeytyi ehkä moni-ilmeisin biisi mihin olen koskaan osallistunut. Näimme jopa vaivaa postaamalla failit WAVeina jottei laatu kärsisi. Pedro on muuten loistava multi-instrumentaali lahjakkuus. Kuuntelepa esim. bassolinjaa!huh! Kokemus olikin niin hieno, että halu olisi tehdä jatkossakin jotain vastaavaa nyt kun on "nouhauta" että se onnistuu hyvin näin eri puolilta Suomeakin!:)

Dusty Riders: Red Dirt Blues. Lähes välittömästi saatuamme tuon edellisen purkkiin, sain tämän kantrirokahtavan idean päähäni, ja päätinkin soittaa/laulaa sen saman tien narulle, ettei idean fiilis karkaa käsistä. Viikonlopun jälkeen olinkin jo miksausvaiheessa, ja miksattavaa riittikin, lauloin nimittäin ensimmäistä kertaa elämässäni soololaulun lisäksi 4 stemmaääntä. 2 laulun ylä- ja 2 alapuolelle. Esiinnyn siis yksin viisihenkisenä kuorona..oho. ;)
Niiden yhteen sovittaminen olikin haastava ja yllättävän monimutkainen prosessi joten jos lopputuloksessa onkin pientä toivomisen varaa, tuli tuosta oppia rutosti seuraavaa "stemmakööriä" varten. Ja siihen aion jatkossakin panostaa, on se sen verran hubaa hommaa tuo äänissä hoilaaminen. Joten pysytäänpä kuulolla siellä!

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: ISO kiitos kaikille kommentin kirjoittaneille. Kaikki tietää miten tärkeää ja hauskaa on lueskella muiden mielipiteitä! :)

Kirjoitettu Tuesday 12.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: