Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Festarikesän loppuminen

Kesä on ollut jo aikansa ja paljon on ehtinyt tapahtua. Keikkailujakin on tainnut olla enemmän kuin koskaan, mukava niin. Ruisrock, Ilosaarirock ja Faces... Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat aistineet esityksiäni jossain missä tahansa ja pitäneet niistä, minun on ollut ilo soittaa. Kiitos myös kaikille uusille ja vanhoille tuttavuuksille, joita on ollut ilo tavata siellä missä ikinä on sattunut. Raskas kesä ja matkailu otti myös voimille ja reilu viikko sitten sain angiinan viikoksi - puh.

Facesissa tuli muuten nähtyä ensi kertaa Joose Keskitalo. Tykkäsin. Tykkäsin myös Positive Wave -orkesterista sunnuntain lopuksi. John McGregoristakin taisin tykätä, mutta hän soitti ja lauloi niin hennosti, että kuulin todella huonosti ravintolan perälle (vaikka yleisö olikin sangen hiljaa ja PA-järjestelmiä käytettiin). Muutapa en satunnaisia vilahduksia lukuunottamatta Facesissa käynytkään kuulemassa.

Taitaa kesä vähän rauhoittua, eikä tulevia esiintymispaikkoja ole pahemmin tiedossa. Saisi olla aina enemmän, mutta eiköhän tästä jotain vielä jonnekin keksitä... Olen myös alkanut suunnitella, josko tekisin taas vuoden lopuksi uuden kokopitkän levyn, enkä vain jotain singleä kymmenellä bonuskipaleella. Saapa nähdä mitä saa aikaan, kiireitä tulee vielä, enkä halua kiirehtiä.

Kirjoitettu Monday 31.07.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: