Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Konemusiikin kuva

Eilen tuli TV1:ltä Jori Hulkkosen haastattelu. Ne jotka seuraavat suomalaista konemusiikkia, tuntevat Jorin. Musiikista joko pitää tai ei, mutta herran asema suomalaisen konemusiikin lähettiläänä ulkomailla on kiistaton.

Mutta sitten Jori joutuu suomalaisen rock-henkisen toimittajan (haastattelijan oma määritelmä), tällä kertaa Arto Nyberg, haastateltavaksi. Arto on mielestäni mainio haastattelija ja saa yleensä nyhdettyä haasteltavistaan jotain särmää esille.

Mutta miksi, oi miksi pitää Jorilta kysyä, että miksi hän tekee koneilla musiikkia, eikä "oikeilla soittimilla" ja vielä yksin?

Onneksi Jori vastasi fiksusti: siksi ettei tarvitse kompromisseja!

Ei millään pahalla Arto, mutta hieman jäi nyt sellainen kuva, että haastattelijaa vähän vietiin. Jokainen konemusiikin tekijä Suomessa on vastannut tähän kysymykseen jo sataan kertaan, joten fiksu ja filmaattinen vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä.

Samassa ohjelmassa Arto haastatteli myös Sauli Niinistöä. Tässä haastattelussa Arto onnistui paremmin. Nythän Sauli on sitten loppujen lopuksi uskaltanut lähteä presidenttiehdokkaaksi. Viime kerralla Sauli epäröi ja loppujen lopuksi ei lähtenyt leikkiin mukaan. Arto palautti perustelut mieleen ja kysyi, oikeutetusti, mikä on miehen mielen muuttanut. Perustelut olivat vähän sinne päin mutta esitystapa ei vakuuttanut.

Sauli, niin kuin Jori oli tehnyt, sinunkin kannattaa opetella valmiiksi vastaukset kysymyksiin, jotka sinulta tullaan kysymään joka tapauksessa kerta toisensa jälkeen.

Samassa ohjelmassa oli myös Sami Hyypiä haastateltavana. Harmi, että missasin hänen osuuden. Noh, vielä tänään tulee uusinta YleQ:lta.

Seuraavaan kertaan...

Kirjoitettu Monday 30.05.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: