Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Dear oh dear!

Viper Armsin kielisoittajat ovat viime aikoina eläneet hyvin järkyttyneessä ja epätodellisessa mielentilassa. Rumpalimme on onnellisen tietämättä maapallon toisella puolella punkkibändinsä kanssa Japanin-kiertueella.

Kaikki alkoi siitä, kun taas pitkän työpäivän jälkeen ajelin kotiinpäin. Radio Rockista tuli jotain aneemista Kotiteollisuutta, joten vaihdoin Radio Sataan. No siellä pyöri mainos Rock Band-demokisasta, palkintona keikka Tampereen messukeskuksessa huhtikuun loppupuolella. Pääsin kotiin ja kun nyt niitä uusia Leaving the Livingroom-demoja vähän joka paikkaan olin lähettänyt, niin lähettelin sen enempää lupaa kysymättä siiheenkin kisaan.

Tämä oli siis kolmen eri radiokanavan kilpailu, eli miltei valtakunnallinen juttu, ja kaikista demoista (veikkaan että aika moni demobändi kuitenkin on lähettänyt omansa), joku tuomaristo sitten valitsi viisi parasta, ja yllättäen Livingroom oli yksi niistä. Perjantaina Niina soittaa että mitä hittoa, ollaanko me siis menossa johonkin Tampereen messukeskukseen soittamaan vai..? Nyt on onneksi vielä yleisöäänestys siitä, kuka näistä viidestä oikeasti pääsee lavalle asti. Meitä pelottaa pikkasen ja toivomme kakkossijaa... Vaikka olisihan se makeeta päästä oikein isolle lavalle soittamaan. Olisi ainakin jotain kerrottavaa lastenlapsille joku päivä! Päiville tulisi vaan tässä tapauksessa aikamoinen tulikaste.

Turkuunkin ollaan saatu yhden keikan buukattua, jos se ei nyt taas jostain syystä peruunnu. Muistaakseni se oli 6.6. ja paikkana S-Osis.Sielläkin on jonkinlainen lava, vaikka ei ihan messukeskuksen kokoinen. Lisäinfoa siitä myöhemmin.

Kirjoitettu Sunday 05.04.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: