Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Such a Perfect Day

Jaahas, tähän pitäisi varmaan kirjoittaa keikkaraportin. En jaksanut etukäteen hirvittävän paljon avautua lauantaina 6.6. soitetusta keikasta, koska ainoastaan CS lukee tätä blogia ja CS:lla oli keikka samana iltana. Mutta:

VA:lla oli siis keikka Lizard Dancen ja Dirty Dianan kanssa. LD on turkulaisena bändinä varmaan monille tuttu, mutta virolainen Dirty Diana oli uusi tuttavuus. Tämä oli glamrock-bändi, joka oikeasti näytti glamrockilta; punaista nahkaa, leopardiliivit, rikkinäiset farkut, sifonkia mikkiständissä, you name it. Toinen kitaristi oli vielä Andy McCoyn näköinen. Siis TÄSMÄLLEEN Andyn näköinen. Kun tulivat keikkapaikalle ajattelin jo, että hemmetti, VA on melko tunnettu jos jopa Andy käy meitä tsekkaamassa... Mutta eihän se ollut oikea Andy. Olivat kuitenkin kaiken puolin tosi mukavia ja herttaisia ihmisiä, toivottavasti tulevat tänne soittamaan joskus toiste!

Toinen eksoottinen juttu oli Lizard-Timpan bassokaappi, joka oli minua isompi, ja varmasti myös painavampi. Pelkäsin pudota lavalta kun aloin sillä soittaa... Oli myös miltei kokonaan peitetty leopardikankaalla. Huh, mikä vehje! Mutta makeet soundit siitä lähti. Olen kateellinen. Soundeista puheenollen, miksaaja oli osaava kaveri. Lavasoundit olivat täydelliset, soundcheck hoitui ongelmitta jne. Kiitoksia Teemulle! =)

Tämä oli Päivin ensimmäinen keikka ikinä VAn riveissä, ja VA:n ensimmäinen keikka yli vuoteen, joten jännitimme aikalailla. Kuitenkin meni suht hyvin, Niina sanoi että hänen puolesta paras keikka ikinä, minun mielestäni ei ehkä paras mutta parhaimpia. Oli kuitenkin hieno comeback. Koko sydämestäni kiitän kaikki paikalle saapuneita! Ja kiitos Lizardeille, jotka pyysivät meidät mukaan.

Nyt kun Päivi on menestyksekkäästi korkattu ja sisäänajettu, jatkamme kohti uusia haasteita. Syksyn puolella pari yksityiskeikkaa, mutta ehkä saadaan jotain julkistakin vielä aikaiseksi. I'll keep in touch.

Kirjoitettu Thursday 11.06.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: