Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Maksullinen rokkari

Jaahas, tänään kiirehdin töissä ihan hirveästi ja ajoin ylinopeutta kotiin, jotta ehtisin VA:n treeneihin, ja sitten ne taas vaihteeksi peruttiin! =( Hemmetin ämmät! Nooh, uudet treenit sovittiin heti, joten mitään pysyvämpää vahinkoa bändin treeniputkeen ei tullut.

VA:n uusi kotisivu on tällä hetkellä työn alla, ollaan Webmasterin kanssa oltu yhteyksissä läpi viikon ja hyvältä näyttää! =) Toivottavasti saisimme uutta nettitukikohtaamme pian pystyyn, koka se on ollut alhaalla nyt puolisen vuotta. Toivottavasti saisimme myöskin bändiimme vähän enemmän särmää treenien ja keikkojen lisäämisellä. No se keikkailu on helpompi sanottu kuin tehty; välillä tuntuu siltä, että Turussa ei ole enää yhtään baaria, mihin haluaisi/pääsisi soittamaan. Olenkin yrittänyt hakea soittotilaisuuksia naapurikaupungeista, mutta kukaan ei tähän mennessä ole ollut kovinkaan kiinnostunut.

Itse vietän viikonloppuni Ruisrockissa - töissä. Soundi-lehteä mennään kolmeksi päiväksi promoamaan, ja toivon, että työajan loputtua onnistuisin häippäisemään ihmismassaan katsomaan illan viimeiset keikat. Onhan se kivaa mennä festaroimaan ja vielä maksua vastaan!

Kirjoitettu Tuesday 01.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: