Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Nyt voin kuolla tyytyväisenä

Rasti ruutuun! Olen käynyt Provinssirockissa ja olen selvinnyt hengissä kolmesta jäätävän kylmästä Seinäjoen kesäyöstä. Uhhuh, oli kyllä kovat festarit. Näin mm. Diablon, Rotten Soundin, Negativen, Billy Talentin, Serj Tankianin, Danko Jonesin ja Foo Fightersin keikat!

Ihastuimme Danko Jonesiin ja olimme kaverini kanssa sitä mieltä, että kukaan ei samojen festareiden aikana kovempaa keikkaa pysty vetämään, mutta hemmetti, sitten tuli Foo Fighters... Oltiin hyvin lähellä lavaa (kököttyämme tuntia etukäteen lavan edessä, jotta saisimme hyvät paikat), Dave Grohl oli uskomattoman hyvännäköinen ja bändi soitti tosi tiukan - ja pitkän - keikan. Olin ollut kipeänä ennen provinssiviikonloppua ja ääni oli just ehtinyt tulla takaisin - ja sitten Foo Fightersin keikan aikana se hävisi taas. Mutta se oli sen arvoista. =)

Täällä kotikentällä VA sai vihdoinkin promokuvat otettua. Suurkiitokset herra Ketulle, joka sai oikein hyvät kuvat aikaan. Ja jonka hermot kestivät meidän sähläämistä. Treenit jäivät muuten lyhyiksi, kun tytöt lähtivät katsomaan jalkapalloa. Henkilökohtaisesti en ymmärrä, mitä kiehtovaa om muutamassa äijässä, jotka potkivat nahkapalloa ympäri nurmikenttää 90 minuuttia, mutta kai siinä sitten jotkut näkevät jotain. What-E-ver!

Kirjoitettu Wednesday 18.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: