Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

gigs present,gigs past, gigs yet to come

Jep. Viper Arms kävi metelöimässä Rokkibaarissa eilen. A Very Venomous Christmas-keikamme piti vetää paljon porukkaa paikalle, odotimme itse asiassa loppuunmyytyä keikkaa, mutta sitten kovin monta henkilöä ei loppujen lopuksi jaksanut raahautua Linnankatu 27:lle asti vain meitä varten. Tarkalleen oli 39 henkilöä (lukuun ottamatta Rokkibaarin aina yhtä mukava henkilökunta plus bändien jäsenet) kuuntelemassa. Toisaalta, Rokkibaari on niin pieni, että se kuitenkin tuntui jonkinlaiselta yleisömäärältaä.

Pöllön bändi Dasputnik soitti ekana ja soitti todella hyvin. Sitten oli VA:n vuoro ja meidän setimme meni... hmm... no ihan jees. Henkilökohtaisesti panostin enemmän fiilistelyyn kuin tekniseen suoritukseen, oli niin kivaa päästä soittamaan livenä pitkästä aikaa. Kun ollaan nysvätty hikisessä studiossa koko syksyn.

Ensi lauantaina sitten TVO:lle Grrrl Revolution X-mas Partylle punkkibändien sekaan soittamaan. Katsotaan, tuleeko tästä VA:n ensimmäinen onnistunut TVO:n keikka. Meillä on jotenkin aina ollut siellä tosi nihkeä meininki, enhä vaan sen takia, koska ei olla saatu yleisöä tarpeeksi paikalle (vinkki, vinkki...). No, se nähdään sitten lauantaina, ollaanko iskussa vai ei.

Rokkibaariin palaamme todennäköisesti jo maaliskuussa, jolloin meillä on yhteiskeikka helsinkiläisen the Scars of Skyen kanssa. Ja tänään mennään tietysti Rokkibaariin roudaamaan vahvistimet, soittimet, rummut ja muut vempaimet. Kiitos vielä N:lle, H:lle, Äidille, E-L:lle, Säröhelvetille ja kaikille muille, jotka olivat eilen kuuntelemassa. =)

Kirjoitettu Sunday 02.12.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: