Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

to Lahti and back

Uhhuh... VA kävi sitten soittamassa kesän ainoa keikansa Lahden legendaarisessa Torvi-baarissa. Ollaan siellä käyty säännöllisesti kerran vuodessa, aina on ollut yhtä mukavaa.

Soitimme toisen bändin, Diastolen, kanssa, heitettiin reiluuden nimessä kolikkoa soittojärjestyksestä. VA joutui soittamaan ekana, mikä osoittautuikin ihan mielekkääksi vaihtoehdoksi. Kun kuitenkin oltiin ajettu 3 tuntia, ja Niinalla oli toisen bändinsä kanssa ollut keikka edellisenä yönä, oli vaan kivaa soittaa vähän aikaisemmin, kun vielä oli suhteellisen hereillä.

Keikka meni hyvin, tietysti pieniä mokia tuli niinkuin aina, mutta fiilis oli hyvä, eikä yhtään jännittynyt. Yllättävästi joku jätkä alkoi kesken settiä vaatia, että soitettaisiin Pretty Lifea. Kummaa, ajattelin keikan jälkeen käydä kysymässä, että Mikserissäkö oli biisiä käynyt kuuntelemassa, mutta kun poistuimme lavalta kyseinen jätkä oli jo sammunut, enkä viittinyt häiritä. ;)

Ilta ei suinkaan loppunut tähän, vaan me mentiin vielä Lauran kanssa jatkoille, joissa kuunneltiin Lahti-punkkia ja joista lähdettiin kävelemään kohti yösijaamme vasta joskus aamuviideltä.

Nyt väsyttää, mutta oli kyllä kiva viikonloppu. Heidi lähti vielä suoraan Lahdesta Helsinkiin katsomaan Metallicaa... Kiitos kaikille, jotka jaksoivat raahautua Torveen kuuntelemaan meidän metelöintiä. Baby Viper menee nyt nukkumaan, Over and Out.

Kirjoitettu Sunday 15.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: