Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Löytyi!

Noniin, rakkaat lukijat, Viper Armsilla on uusi kitaristi! Etsin kitaristia pitkään ja hartaasti, hengailin kämäisissä rock-luolissa, outojen bändien keikoilla ja jakelin spostini kaiken maailman hämärille tyypeille. Tämän varsinaisen oudon hakuprosessin tuloksena oli Päivi-kitaristin yhteystiedot. Myöhemmin tuli selville, että Niinalla oli koko ajan ollut Päivin numeroa puhelimessaan, mutta mikäs siinä, päämäärä ei ole tärkein vaan matka, vai miten nyt viisaammat tykkäävät ilmaista asian.

Päivi kävi kuuntelemassa VA:n rymistelyä ja löysi meidän biiseistä outoja tahtilajeja ja muita kummallisuuksia, mistä me emme itsekään tienneet. Hän ilmeisesti kuitenkin tykkäsi VA:sta, koska jatkoi soittamista kanssamme. Eli VA nousee tuhkasta taas jälleen, uudehkolla soundilla mutta asenteellisempi (onko tuo oikeasti sana?) kuin koskaan!

Paljon vettä on ehtinyt virrata Aurasillan alta sen jälkeen kun viimeksi kirjoitin tähän blogiin. Olen alkanut soittaa garagerock-bändissä, jossa opistobasisti soittaa huonosti rumpuja, rumpali soittaa huonosti kitaraa ja minä muuten vaan soitan huonosti bassoa. Eli sovimme hyvin yhteen. Uudessa bändissä soittaminen on ollut hauska ja piristävä kokemus. =)

Viime maanantaina kävimme Helsingissä kuuntelemassa Monster Magnetia, oli tosi hyvä fiilis nähdä taas lempparibändini livenä, vaikka hra. Wyndorf olikin läskistynyt viime tapaamisesta. Mutta oli hyvä keikka, olisivat saaneet soittaa vähän pitempäänkin. =)

Enempää kerrottavaa tässä ei juurikaan ole. Minä ajelen ympäri pitäjää ja koputtelen kavioita ja life goes on.

Kirjoitettu Tuesday 18.11.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: