Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Elävätkö heteroveganitytöt selibaatissa?

Viper Arms soitti TVO:lla. Tapahtuma oli nimeltään Grrrl Revolution X-mas Party. Siinä oli kaksi bändiä meidän lisäksi. Viper Arms oli ainoa all female-bändi. Viper Arms oli myös ainoa rokkibändi. Me olimme siis taas soittamassa väärässä paikassa väärään aikaan.

Kaikki alkoi jo päivällä, kun keräännyttiin treenikämpälle soittamaan setti kerran läpi ennen tulevaa keikkaa. Niina oli flunsassa ja minä olin todella väsynyt, saimme vielä tietää, että eräs minun ei niin hyvä kaveri oli tulossa miksaamaan, ja minä jo ehdotin että jätetään koko keikka väliin. Mutta sitten ajattelimme, että we don't give a fuck, mennään kuitenkin.

Onneksi tämä minun ei niin hyvä kaveri oli tehnyt oharit, joten miksaaja oli sellainen ihan asiallinen jätkä, joka teki parhaansa TVO:n soundillisesti vaikeissa tiloissa. Kiitos siis hänelle, nimeä en tainnut ikinä kysyäkään. Illan ongelmana oli enemmän se, että meidät oli tungettu kahden punkkibändin (Rakkaus, Igni Et Ferro) väliin, yleisö (paisti meidän 5 fania) taisivat vähän ihmetellä kun meidän avausbiisi Invisible lähti käyntiin. Lisäksi TVO:n ja Viper Armsin välillä on jotenkin sellainen huono karma, aina siellä vituttaa soittaa tai sitten käy jotain haavereita. Tällä kertaa Heidin kitaran kieli katkesi (tällainen mukava asia on kerran sattunut minulle samassa paikassa, lisäksi hajotin myös autoni oven ja riitelin silloisen poikaystävän kanssa), kun menin backstagelle kysymään lainakitaraa niin vittuiltiin ihan suoraan päin naamaa, että "te olette varmasti aika uusi bändi". No hemmetti, kun kieli katkeaa soolokitaristilta keskellä avausbiisiä niin ei varmasti niin hyvältä kuulostaakaan. En sitten viittinyt jäädä selittämään, että VA on ollut pystyssä yli 5 vuotta, että itse olen kyllä sitä hardcorepunkkiakin monta vuotta veivannut (niin vähän respectiä kiitos), rumpalikin soittaa sitä vieläkin, laulajakitaristilla on Suomen parhaimpia ääniä ja leadkitaristilla on 15 vuoden soittokokemusta... Totesin vaan, että ollaan me itse asiassa soitettu aika kauan yhdessä... No joo... Kaikenkarvaisia ääliöitä löytyy joka nurkasta, eikä niitä tarvitse edes etsimällä etsiä.

Yksi asia jäi kuitenkin askarruttamaan minua. TVO:n normaalin käytännön mukaisesti myytiin kaiken maailman kamoja bilispöydän päältä. Nyt siellä oli myynnissä alushousuja, missä oli siittiön kuva, ruksi sen yli, ja teksti missä luki "GO VEGAN". Ymmärrän kuvaa, ymmärrän tekstiä, mutta en osaa näitä yhdistää. Siis tarkoittaako se sitä, että kun vegaanit eivät saa syödä mitään eläimenperäistä, että myös seksi on jotenkin vegaaninaisilta kiellettyä? Vai koskeeko se vaan suojaamatonta seksiä? Vai onko sillä väliä, mihin holeen näitä siittiöitä tungetaan, eli onko vain suihinotto kiellettyä? Tätä kelasin koko illan. Kysyin äidiltäni, bändikavereiltani ja heidän poika-/tyttöystäviltään, mutta kukaan ei oikeastaan voinut vastata tähän kysymykseeni. Jos joku valistunut, joka on asioihin perehtynyt, lukee tämän, niin vastaa ihmeessä ja kerro, miten asiat ovat.

Mietin asiaa nukkuessani. Hyvää yötä kaikille.

Kirjoitettu Sunday 09.12.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: