Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Huume politiikkaa parhaasta suolesta...

Ihmiset ovat heränneet ajan hermoon ja alkavat (joskin hitaan laisesti) heräämään meitä kaikkia koskevissa kysymyksissä. Ja mitäkö nämä kysymykset ovat? tässäpä pari esimerkkiä nyky-ihmisen ajankohtaisista kysymyksistä: - Miks mun pitää ku eihä toikaa.....? - Onko korrektia valtion mieheltä lähetellä työpuhelimella seksi-viestejä? - Miks mä en voi murhauttaa äitiäni, jos se kerran heitti mut himast pihalle? Ja varmasti yleisin vaan ei vähäisin kysymys tässä maassa on - Ottasinkoha mä McNuggetit vai BigMac:in?
Jumalauta mihin on hävinneet vanhat lannistumattomat, lakia halveksivat aktivistit ja kukoistava ysäri-anarkismi???!!! Ku mä olin ihan pieni tai ainaki pienempi ku nyt, ei meil ollu aikaa pällistellä eduskunnan ylemmistön henkilökohtasta elämää. Ei vaa vittu kiinnostanu. Oli tärkeempii ja isompii asioita minkä puolesta on taisteltu mm. siilien potkimisen kriminalisointi.
Hurjan anarkian täyttämän elämäni varrella olen tutustunut jos jonkin näköiseen viheltäjään, muttakun nykyään ihmiset ei enää vihellä. Ihmiset kyräilee, kieroilee, valehtelee, vittuilee ja on kaikin puolin niin IHMISIÄ että ihan oksettaa. Meidän ajan nuoret ja nuoret aikuiset ovat menneet halpaan. Heitä kusetetaan ja manibuloidaan , muokataan koneistoon ei rattaaksi vaan onnettomaksi mutteriksi mikä on helppo korvata uudella vähintään yhtä onnettomalla kappaleella.

Muutama vuosi sitten Netti imi kaikkien nuorten, nuorten-aikuisten ja vanhusten viimeisetkin älyn nystyrät. Älkää nyt ymmärtäkö väärin en tarkoita tietokoneen käyttötaitoa yksin kertaiseksi mutta kutsun sitä turhan tiedon ja taidon vaalimiseksi. Mitä helvettiä tekee tiedolla jota ei voi hyödyntää nyky-yhteiskunnan romahtamisen (mikä on jo käsillä) jälkeen. Paljonko kaipaat leipäkonetta jos ei saatana ole edes sähköä.
Olen miettinyt useaan otteeseen epäolennaisempia kysymyksiä (ainakin yhteiskunnan silmin katsottuna) kuten, miltähän maailma näyttää mun kuolin vuoteellani? - saako mun tyttäreni nähdä elämänsä maanläheisin silmin vai saako esimerkiksi äitini aivopestyä mun lapsen oravanpyörään muiden raatojen sekaan kolisemaan? - oonko mä hullu kun samaistun "ei yhteiskunta kelpoiseen"- ajatuskaavaan? -palaako maapallo heimojen väliseen aikaan ja miten vitussa ujutan itteni tällaisen heimon curanderoksi?
Meidän koko sukumme on enemmän jos vähemmän taiteellista ja aktivististä populaa. Äitini nuorempana toden näköisesti (en tiedä varmaksi) on ollut marssimassa sellaisen meille itsestään selvyyden saavuttamiseksi kuin että saataisiin keski-kalja kioskeihin - ei varmaan olis kannattanu... Isäni äitiä parisen kymmentä vuotta vanhempana on ollut 60-luvun vastaavissa mielenilmauksissa. Itse nuorempana olin mm. päästelemässä kettuja ja minkkejä vapauteen kunnes heräsin paria vuotta vanhempana kiusaamaan turkis-vaateliikkeitä jotka olivat mielestäni inhimillisempi vaihtoehto.

Syy miksi kirjoitan pohjautuu viime lauantaina järjestettyyn SKY:n (Suomen Kannabis Liitto) järjestämän mielen ilmauksen johdosta. En ole kauheasti paasaus puolesta kiinnostunut kuuntelijana tykkään kyllä paasata paljonkin tarpeen vaatiessa mutta nyt jäin hetkeksi marssin jälkeen kuuntelemaan mitä asiaa eteenpäin ajavat kertoivat että haluavat kannabiksen verolle Alkoon. Vittu kuinka lyhyt katseinen vaade. Jos minä saisin käsiini tuon liikaa hiisanneen (jos nyt sitä edes pystyy liikaa) porukan syytetyn penkille huutaisin ensimmäisenä: - Tämä on naurettavaa hipit vaatii valtiolle veroa huumeesta joka itseasiassa onkin yrtti ei niin ikään "huume" huume. Toisekseen kun aloittaisimme vähäisemmin vaatein esimerkiksi nyt vaikka alkuun poistettaisiin laki joka määrää kriminalisoimaan hasista nauttivat ihmiset. Onnekseni ennen marssiin radio Helsingin toimittaja halusi haastatella ryhmäytymäämme (älkää erehtykö luulemaan samaksi porukaksi) sain päästää suustani mitä mieltä olen tämän itseään ihannoivan yhdistyksen (SKY- suositaan kommunismia yhdessä) ja suomen kaksinais-moralistisesta asenteesta. Haastattelijan ja itseni epäonneksi Ceotras oli marssimassa eläntapansa puolesta ja vastasi kysymyksiin jokseenkin näin: -Miksi olette täälä tänään? - Joo tota vittu, varo niit väsäyksii,niin mä tulin tänne marchimaan,onks jollai jotai juomaa mun huulet jää kii ikenii, nii mrssimaan tän puolesta. - Okei joo, no eikös teijän mielestä oo sitte tärkeempiiki asioita minkä takii vois osottaa mieltää? -Tuolt tulee hei sika laita niit vähä piiloo, joo no ei vitus oo parempaa syytä tää meijän kieltolaki....nii kieltolaki se....kieltolaki siis on perseest koska jokaisella ihmisellä on perustuslain mukaan oikeus käyttää omaa ruumistaan siis mihin ikinä haluaa...voidaanko ottaa toiseen kertaan... siis en tunne että olisi kauheesti tärkeempiä asioita osoittaa mieltään kuin ihmisen perus oikeus tehdä omalla kropallaan ja elämällään ihan mitä haluaa.

Voitte siis arvata mitä tapahtu tän änkytyksen ja pienten taukojen aikaan. Käytin perus oikeuttani olla täysin homeessa omalla luvalla piittaamatta pätkääkään että jokaiselta huudolta marssin aikana vajosin alemmas ja alemmas Suomen Kerralla Yliannostus klubin naurettavan hippiseen sisäänpäin kääntyneeseen kommuuniin jossa ulkopuolinen (siis ei selkeä hippi/nisti) ei ole keskustelun arvoinen lainatakseni parin tutun Thaimaan matkan suurimpia ajatuksia joita puoli-vittuillen niitä räksyttelin irvokkaalla äänellä paantuneille taiteilija- Hipeille - Hei tajuutsä.....? Aika on käsite, hei vittu aika kuuluu babyloniin.
Mutta nää idiootit piti sitä hyvänä läppänä ja hymyili takasin -todellakin hei todellakin

OLenko siis aktivistina yhtään suurempi tai parempi kuin se ruho joka kolisee oravanpyörassä Vanhasen säälittävän edustuksen ja muiden muttereiden mukana vai onko vain jäänyt huomaamatta että mehän ollaan kaikki vittu ohjelmoitu aivokuolleeksi??? -nyt juoksen pihalle koululla haisoo savu ja saa nähä jokohan palais koko paska Peace Out -Ceotras

Kirjoitettu Wednesday 07.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: