Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

16.11.07 Apulanta, Kuopion Henry's

Ja toista keikkaa piti lähteä katsomaan, kun kerrankin oli harvinaista herkkua tarjolla. Onneks nytkään ei ollu baarin ulkopuolella mitään jonoja. Neiti osaa saapua baariin juuri täydelliseen aikaan :D. Ystit olivat tajunneet varata kans täydellisen paikan (nimittäin juuri saman, mistä neiti tsekkaili aiemmankin keikan xD). Telepatiaa.

Keikka alkoi taas tutuksi tulleella Tervetuloa -veisulla. Sen sijaan onneksi toinen ja kolmas biisi olivat vaihtuneet. Oli ilahduttavaa huomata jo alussa et biisilista ei tule menemään millään samalla kaavalla vaan sitä oli mukavasti sekoitettu :). Nyt saatiin kuulla muutama helmiveisu, jota ei torstain keikalla kuultu, kuten: Poistuisitko mun elämästäni, Itkeväthän enkelitkin, Odotus, Maailmanpyörä, Etsitään...

Neidin on vaikea sanoa kummasta keikasta piti enemmän, sillä molemmissa keikoissa oli omat hyvät puolensa<3: ne helmibiisinsä ja hauskat välispiikkiläppänsä :). Tai jos tarkemmin miettii niin fiilikseltään perjantain keikka oli menevämpi. Kannatti kuitenkin ehdottomasti lähteä tsekkaa molemmat keikat! Tondella oli niin hyvä meininki siellä lavalla!

TERVE
MITIS
POISTUISIT
ROUTA
MITÄ VAAN
JUMAL
YTJ
PASKA
VEAM
MATO
TRAUM
MAAILMA
SYÖP
KOKA
ITKIS
ODOTUS
PAHEMB
----------
VIIVA
ELLI
ETSITÄÄN
ARMO
PIISK
VIVA DOLA ROSA

Loppuilta: Miks en koskaan voi lähteä ennen valomerkkiä veks? Liian monta valkovenäläistä :/...kännipussailua ulkona.. Hyvin mä tunnetusti vedän!

Kirjoitettu Sunday 18.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: