Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

15.11.07 Apulanta, Kuopion Henry's

Ysin jälkeen baariin oli mentävä jo varaamaan sitä hyvää paikkaa. Onneks ei ollu ulkona ees mitään jonoja.

Olipas kiva löytää itsensä pitkästä aikaa Apiksen keikalta. Keikka alkoi ihanasti Tervetuloa biisillä, ja siitä jatkui meininki Mitä kuuluun ja Mitä vaan biisien myötä. Meininki oli hyvä. Neiti sai kuulla Kilpikonna -veisunkin ekaa kertaa livenä. Kiva et setissä on nyt noita biisejä, jotka neiti ainakin on silleen melkeinpä jo unohtanut noiden muiden uusien hittien vuoksi (tulipa vaikeasti ilmaistua asia). Tuhka ja veri toimii myös neidille aina!

Epähuomio: valomies oli vaihtunut. Valot oli nyt kyllä taas tosi kivat, ihastuttava väriskaala. Neiti diggaili, kun violetit valot vaihtuivat pinkistä keltaiseen. Vihreä ja oranssikin toimi. Ainoastaan parissa biisissä liialliset valoväläytykset ei neidin mielestä oikein toimineet yksiin biisin kaa ja ottivat myös silmiin ikävästi.

Välispiikit pisti taas hymyilyttämään. Toni jopa yllätti runoilemalla. Vallan harmi et olen jo unohtanut tämän runopätkän. Yritin kyllä kovasti pitää sen mielessä x). Keikka päättyi tutuksi tulleeseen Anna mulle piiskaa biisiin.

Biisilista artistin kielellä:

Terve
Mitä k
Mitä v
Kadut
Kristalli
Jumala
YTJ
Paska
Veam
Tuhka
Trauma
Nato
Syöb
Armo
Pahampi
Elli

Viiva
Koka
Ilona
Kilpi
Piiskaa

Loppuilta: keikan jlkn väki väheni baarista ja baaritiski palveli taas ihan liian hyvin. Känniääliöt yritti ahdistella yksinäistä neitiä, mut onneks neiti bongasi puolitutun ja ilta jatkui mukavasti valomerkkiin.

Kirjoitettu Sunday 18.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: