Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

10.11.07 Uniklubi, Nivalan Puustelli

Neiti päätti sit kuuden maissa illalla et jospa sitä sittenkin ajelisi Nivalaan :D. Serkkujen kautta tie vei sit Puustelliin, jossa oli ihmeen vähän väkeä :o. Tais olla viimeks yhtä hiljaista Uutena vuotena'06 x).

Keikka alkoi odotetusti kahdentoista jälkeen Kiveen -biisillä. Biisilista ei ollut suuremmin muuttunut sitten viime keikkani eli Kokkolan jlkn. Uneen oli taas niin parhautta kuulla<3. Rakkautta ja piikkilankaa on puolestaan jo sellanen "ei enää jaksa" -kuulla veisu. Myöskään viimeisenä biisinä toiminut Huomenna oli aika plaah. Sen sijaan Myrkky oli ilo kuulla viimein livenä. Ihan toimiva livebiisi. Jussi uskaltautui keikan lopussa luopumaan talvisesta pipolookistaankin x). Keikan valot eivät tietenkään olleet kokeneet mitään muutoksia. Ne olivat edelleen yhtä ärsyttävän valoisat rokkivalot :P, eivät jääneet vielä ainakaan suuremmin mieleen. Valot on onnistuneet mielestäni silloin kun valaistuksen ja biisin osaa yhdistää.

Ja se biisilista:

Kiveen
Älä jää
Kylmää
Myrkky
Luotisade
Uneen
Rakkautta ja Piikkilankaa
Paha sisällä
Kehä
Varjot
Varjoon juuttunut
KMMA
Vnus
----
Se ei lähde pois
Huomenna

Loppuilta:
Sanoin ehkä liian monta kerta illan aikana: "Yksi valkovenäläinen kiitos"
Hengailua valomerkin jlkn, kasattiin oluttölkeistä hieno torni :D. Ehdin käydä grillilläkin. Ihanaa ettei yksin tarvinnu uskaltautua hullujen pohjalaisten sekaan jonottaa xD. Nivalan grillisafka toimii! Ihan parhaat kasvispurilaiset. Oli oikein kiva ilta, vaikka hedari oli myös aamulla sit myöskin "kiva". Isänpäiväkakku ei suuremmin maistunut x).

Kirjoitettu Monday 12.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: