Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

23.8.07 Irina, Kuopion Henry's

Irina oli sit saanut hyvin ihmiset liikkeelle keskellä viikkoa. Vallan yllätyin väen paljoutta. Ihmiset pitävät Irinasta :), vähän vanhempaakin väkeä oli keikkaa lähtenyt kuulemaan. Tää keikka tais olla mun toinen tai kolmas bändin keikka. Joillain festarilavoilla Irinaa on siis aiemmin tullut kuultua. Nyt oli sit pieni lava ja tiivis tunnelma. Bändi tuntui iloitsevan alkaneesta klubi/baarikiertueesta, kun saivat soittaa yli tunnin :). Kuultiin vanhempia hittejä (Vastaukset, Älä riko kaavaa..) ja niitä rauhallisempia veisuja uusimpien biisien ohella, keikkakin alkoi Hiljaisuus biisillä. Irina omisti Vastaukset biisin yleisössä olevalle tytölle,joka oli löytänyt kesäheilan. Irina tais toivottaa rakkautta vielä syksyllekin tai jotain :D.

Täytyy sanoa, että bändin valot oli kyllä mielettömän näyttävät. Olin myös unohtanut miten pieni/lyhytkin Irina on x). Välispiikit oli Irinan tyyliin iloisia, spontaaneja ja bändikin esiteltiin yleisölle ja hyvä niin, koska mulle bändi ei ainakaan ollut tuttu. Irina muuten hauskasti mokaili, kun aloitti toisen kitaristi esittelyn tyyliin: "Enhän mä oo vielä esitelly sua?!" Hyvin vedetty xD. Miten Irina oli unohtaa kokonaan esitellä suloisen kitaristinsa O.o. Saatiin kahden biisin encorekin, Kymmenen kirosanaa päätti keikan. Keikan parasta antia olivat kyllä uusimmat biisit eli Pokka ja Miksi hänkin on täällä?. Ne on ihan parhaita<3.


Loppuilta:
Neiti ei uskaltautunut moikkaamaan bändiläisiä keikan jlkn O.o. Baarissa on viikolla sit keikan jlkn ihanan rauhallista. Neiti pitää siitä, kun on tilaa istua :) Joku syndeporukkakin oli viihteellä. Neiti sai luvan arvata paljonko syndesankari täytti. No neiti heitti: "Et sää voi olla ku jotain alle 25v". Tyypin ilme oli ehkä näkemisen arvoinen xD. Miks miehet pahastuu, jos niitä luulee nuoremmiksi?! Tyyppi oli 26v. Ajokortti todisti, että tyyppi on joskus näyttänyt vanhaltakin. Fakta: Kun ajat parran, näytät pojalta. Kun et aja partaa, niin näytät mieheltä. Heh. Tuttuja ei pahemmin näkyny ellei yhtä ignorailijaa lasketa :P Neiti hipsi ennen valomerkkiä kämpille loppumatkan avokkaat käsissään (koska jalkoihin jo sattui). Olipas kivaa :D Neiti jaksoi vielä baari-illan jlkn tsekkiä nauhalta lempisarjansa Hädän hetkellä.

Lopputulos: perjantaina pieni väsymysmaximus, mut onneksi vain pieni sellainen. Viikolla on kiva baareilla, kun vaan jaksais koulupäiväänkin herätä...

Kirjoitettu Friday 24.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: