Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

25.7.07 Scalping screen ja Hateform,Henry's

Henkassa oli rockin ennakkoklubi eli örinämetallia kolmen bändin (Scalping screen, Hateform, Discard) verran. Ja tottakai piti mennä paikalle tsekkaamaan ihania hevimiehiä :), ja olihan neiti paikalle kutsuttukin. Neiti otti kutsun mielellään vastaan.

Joensuulainen Scalpig screen aloitti illan. Bändin laulaja esiintyi ihanasti paidatta. Hot! Tällä parrakkaalla ja kaljulla laulajalla oli hyvä ääni. Tykkäilin bändin meiningistä. Tosin korvatulpille olisi ehkä kuitenkin ollut käyttöä.

Sit oli vuorossa Hateform, jota neiti olikin erityisesti tullut kuulemaan. Hateform veti tyylikkään keikan. Heviletit heilui kivasti ja silleen. Taitavaa soittoa on ilo seurata. Bändin aikana lavalla käväisi myös tuttu likka vetämässä hieman taustoja (lue: huutamassa mikkiin). Kuultiin kivasti Hateformin esittämänä Teuvo, maanteiden kuningaskin. Olipas ihanan erilainen versiointi mihin olin tottunut :D, niin hevi. Hevi voi olla hauskaakin :).

Hateformin jälkeen tyttöjen korvat oli jo saaneet tarpeeksi örinää, joten päätimme skipata illan viimeisen bändin ja käväistä Gigglingissä euron siiderillä (nerokasta!).

Loppuilta:
Neiti ei sit kestänyt Gigglingin trendimeininkiä ja sliipattuja miehiä kauaa :P, joten seura piti hylätä pian ja Henkka kutsui taas. Päätös oli hyvä. Neitiä oli ihan kaipailtu :). Hengailua hevissä seurassa. Hevimiehet on mukavia. Henkassa palvelu pelasi taas mitä parhaiten. Vähänkö diggailen paikan baarimikosta. Herra osaa ihailtavasti lukea neidin ajatuksia :D. Ilta oli kiva. Tuli pussailtua ihan liiaksi, vai voiko pussailua harrastaa liikaa?

Ihana ilta, ihana aamu.

Baareilu/keikkailu ottaa voimille x). Ei vaan jaksa peräkkäisiä keikkoja, joten joutui sit tänään missaa Conquistadorsin. Pieni harmi.

Kirjoitettu Thursday 26.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: