Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

28.7.07 RockCock, Kuopio

Lauantain pogoilut:
18:00 Järjestyshäiriö
19:00 Klamydia
20:00 Apulanta
21:00 Kotiteollisuus

Menin alueelle vaihteeks kuudeksi. Ei oikein viideksi ehtiny/jaksanu, joten Amorphista tuli kuultua vaan pari biisiä. Järjestyshäiriö soitti teltassa. Vettä satoi ulkona hieman. Yleisö ei kyllä siltikään löytänyt teltalle pahemmin. Sit oli vuorossa Klamydia. Klamynkin aikana sade hieman häiritsi. Klamydian välispiikit oli kyl aika parhaita, tyyliin: "Ootteko ihan märkiä?"

Apulanta toi sit vaihteeksi auringon. Bändi soitti isolla päälavalla ja yleisöä oli paljon. Melkein tsekittiin keikka miksausteltan kohdalta xD. No meininkiä riitti sinnekin asti. Tonilla näytti kyllä nyt olevan niiiiiin hyvä meininki lavalla. Todella antoisa keikka. Biisilistakin oli aika parhaus. Välispiikit pisti hymyilyttämään. Toni spiikkas Koneeseen kadonneen: "Tämä biisi kertoo seurustelusta kaljun miehen kanssa". Heh. Illan parasta antia oli kuitenkin varmaan Kalamiehen toveri. Toni veti sen niin angstilla. I laik. Encorella saatiin Klamydian Veskukin lavalle. Veti ehkä paremmin Nina Aution kuin Toni ikinä,
mut eihän se mikään ihme olekaan :D. Tuossa vaan huomasi, et jotkut coveroinnit ei vaan onnistu aina.. Toni on vetäny Nina Aution jotenki liian vaisusti/tylsästi mun mielestä. Tää oli kyllä parhain apiskeikka millä oon pitkään aikaan ollut :).

Kotiteollisuuden keikkaa missasin liiaksi vessajonossa ja sit oli pakko hakee safkaakin, et jaksan. Minä <3 ruoka. Hynyselläkin oli aika mainiot välispiikit :D, pervo äijä! Toivoi enemmän naisia eturiviin yms. Tyyliin: "persettä ja tissejä". Vipana biisinä oli Kuningas mammona. Encorea ei saatu ja yleisöllä tuntuikin olevan kiirus Sepulturaan.

Sepultura aloitti puol yhdeltätoista päälavalla. Tutut hemmot kävi mölisee bändin lavalle. Joku mun vieressä totesi: "Illan huonoin juonto" xD. Yleisöä oli paikalla himona. Ei jaksettu kuunnella kaverin kaa sitä örinää ku yhden biisin verran. Ei oo mun juttu. Kylmyys ja väsymys veivät voiton -> kämpille.

Loppuilta:
Ehdin vaihteeks baarijonoon jo puol yhdeltä. Skippasin Private Linen Amarillon keikan suosiolla. Henkassa soitteli viel ilokseni Manzana. Joitakin tuttujakin näkyi. Olin aika viilee, koska annoin ns. pakit kolmelle tyypille. Jäi ehkä pikkasen harmittaa, koska yks niistä oli sentään vähemmän känniääliö. No joskus on hyvä olla nirso :D. Oli ehkä pieni väsymys ja silleen. Mä en jaksanu olla oikein sosiaalinen. Näin pitkästä aikaa yhtä tuttuakin.

Niin se rokki taas meni. Friikkisirkus poistui kaupungista :D. Ensi vuonna sit uudestaan.

Kirjoitettu Sunday 29.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: