Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

9.2.07 PMMP, Joensuun Kimmel Night

Tästä kehkeytyi oikein mukava reissu. Hotellit on aina kivoja (paitsi et nyt oli epämiellyttävän kylmä huone). Pakkasta oli tosin ulkosallakin sen kivat -25 astetta. Onneksi baari oli saman katon alla :). Ja viini lämmittää aina.

Menin baariin (tuohon inhaan trendibaariin, joka sijaitsi hotellin kellarikerroksessa) vasta puoli kahdeksitoista ja keikka alkoi sit tunnin päästä siitä. Ehdin kumota yhden sikakalliin breezerin. Viini oli onneks jo tehnyt oloni mukavaksi ;>.

PMMP:llä oli uusi ihana alkunauha. Lastenlaulubiisi. Hiphei. Kyseessä oli muuten eka PMMP:n keikkani tälle vuodelle. Huisia.

Ehdin luulla, että eihän tuo parin kuukauden keikkatauko tunnu missään, mutta sit tulikin keikan aikana huomattua, että kääk miksen muista biisien sanoja enää ja biisilistakaan ei ollut niin kauhean ennalta-arvattava. Valot oli taas niin ihanat, Mira tanssahteli ja ne välispiikit oli taattua pmmp-laatua, ainakin ennen Taiteiliaa sai taas naureskella. Hyvä keikka vuoden ekaksi PMMP:n keikaksi, vaikka nightin lava ei ehkä tehnyt ihan oikeutta bändille. Kiva et likat keksi vetää keikan enemmän ns.korkeuksista, sillä muuten ois todellakin ehkä pikkasen ketuttanut huono näkyvyys x). Biisilista on nykyisin silleen jännä, kun ainakin kolme mun suosikkibiisiä vedetään jo keikan alussa. Niin joo ja tietysti Matoja on aina se biisi, jonka aikana huomaa miten paljon on kaivannut PMMP:n keikan meininkiä.

Biisilista:
Joku raja
Kiitos
Tässä elämä on
Matkalaulu
Mummola
Henkilökohtaisesti
Kovemmat kädet
Taiteilia
Kesäkaverit
Päät soittaa
Matoja
Päiväkoti
OSJ
Kohkausrock
...
Pikkuveli
Leskiäidin tyttäret

Loppuilta:
Siideri maistui pahalta. Oli pakko tilata valkovenäläisiä (ihan liian kalliita btw). Joku heviletti oli ystävällinen minulle :o? Miksiköhän en sit jaksanut olla ystävällinen takas? Pakenin ystävällisiä ihmisiä. Yksin on aina sit niin kiva hengata baarissa :D. Nightin rokkipuoli oli aika plaah. Viihdyin siis pop puolella. En käynyt tanssimassa, koska tanssilattia oli ihan liian täysi. En enää tunnistanut illan viimeistä hidasta Robbie Williamsin biisiksi :o. Olinko siis jo liian lärvit? Mulla oli sentään Robbie-paita päällä, ja jouduin kysymään seuralaiseltani kuka biisin laulaa x). Hiemanko noloa! Viihdyin baarissa valomerkkiin asti eli ilmiselvästi aika meni sittenkin nopeasti x).

Kirjoitettu Friday 02.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: