Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

31.5.07 Essentia ja Katra, Kuopion Henry's

Baariin taas keskellä viikkoa. Oli pakko taas nähdä Teho-osaston vipat minuutitkin eli aluksi TV-ruudun äärelle (ja baarimikkoa huvitti xD), fanaattista tai sanoisinko normimeininki.

Raahauduin keikalle lähinnä lämppärin eli tämän tamperelaisen Essentian takia. Ois ollut jotenkin noloa olla menemättä. Bändin kolmas keikkani. Harmillista, et Kuopio ei taaskaan oikein hyvin vastaanottanut bändiä, sillä näin viikolla baarissa ei oikein ollut väkeä. Tykkäilin taas Essentian meiningistä. Laulaja oli paljon energisempi kuin muistinkaan. Kokoonpano oli kokenut myöskin pieniä muutoksia. Bändin viime keikasta olikin kulunut aikaa vähän yli vuosi. Vanhoja tuttuja biisejä oli taas kiva kuulla...ajauduin hieman myös muistelee mennyttä.

Sitten oli vuorossa Katra. Oopperaheviä. Olin valmistautunut tähän. Sen sijaan yllätyin positiivisesti lavameiningistä ja itse bändistä. Suorastaan rakastuin bändin toiseen kitaristiin<3. Vei mun huomioni. Ihana heviletti<3, mainiota kitarataiteilua. I like. Olisin luulllut, et oopperahevi kaipaa enemmän hevilettejä, mutta bändissä olikin vain yksi heviletti, mutta se riitti minulle :). Jos yksikin heviletti heiluu, niin se on jo jotain ;D. Silmänilo on pienikin ilo :)<3. Bändin basistikin oli vanha tuttu. Mukavia välispiikkejä herui herraltakin. Sanoisin, että oli erittäin antoisa keikka, varsinkin, kun diggailin soittajien meiningistä ja ei laulajankaan meininki huonoa ollut. Jännää, et niin hennosta ihmisestä lähtee niin hieno ääni.

Loppuilta:
Anteeks mikä loppuilta? Niin joo olihan sellainenkin. Aika meni vaihteeksi tosi nopeasti.
Iih, tapasin ihan liian ihanan tyypin<3. Unta vai totta. Kenties unta. Oli niin hienoa tavata se kitaristi,
jota olin ehtinyt kuolata lavalla ja sit tyyppi osoittautui tosi mukavaksi ja kohteliaaksi miekkoseksi. Kenties myös känniseksi, koska minun seuraani löysi. Olipas vaihteeksi taas ihana torstai-ilta. <3.

Vaikka pakko todeta muutama fakta: inhoan uutta tupakointilakia! Kävin passiivisena tupakoitsijana tässä uudessa tupakointikopissa ja inhosin sitä xP. Tyyliin seitsemän henkilöä kerralla. En varmaankaan saanut murhaavia katseita osakseni, kun en polttanut ja vein näin ollen kuitenkin sen yhden ihmisen paikan. Niin joo, en myöskään jaksanut olla niin mukava, joten ilta oli millainen oli. Normi. Osaan myös juoda :D. Valkovenäläiset maistuivat.

Ja baarista on hyvä karata juuri ennen valomerkkiä.

Kirjoitettu Friday 01.06.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: